Poraďte prosím,jaké větráčky....mám pouze vzadu otvory s roztečí 70mm a na boku bedny s roztečí 70mm a 105mm.ve předu není nic.Jak nejlépe zajistit chlazení?Díky
Máš problémy s teplotami jednotlivých komponent ? O jakou case se jedná ? Co jsem koukal do eshopů, tak kvalitních ventilátorů 70 x 70 moc není :( Nevím, kolik by jsi chtěl do ventilátoru investovat, ale dalo by se uvažovat o [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Pak jsem nalezl ještě [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], ale ten je dost drahý.
no zrovna na větráky koukám a píšou že rozteč 70mm je pro větrák 80x80....takže rozteč 105mm je pro 120x120?
Mám grafiku chlazenou pasivně tak bych to chtěl chladit i větráčkama....celej komp..
Mám grafiku chlazenou pasivně tak bych to chtěl chladit i větráčkama....celej komp..
[quote=pppavel;355964]no zrovna na větráky koukám a píšou že rozteč 70mm je pro větrák 80x80....takže rozteč 105mm je pro 120x120?[/quote]
O jakou case se jedná ?
O jakou case se jedná ?
A stačí jeden vzadu aby tahal vzduch z bedny?Nebo ještě dát i z boku?A tan tahá vzduch dovnitř nebo ven?
Podle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a jako outtake [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] či [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
[quote=matyyy;355973]jestli se nebojíš do ní říznout/vrtat
tak zadní větrák předělej na 120mm a to bude v pohodě stačit[/quote]
Pokud ve skříni je místo pro osazení 120 mm ventilátoru
[quote=pppavel;355973]A stačí jeden vzadu aby tahal vzduch z bedny?Nebo ještě dát i z boku?A tan tahá vzduch dovnitř nebo ven?[/quote]
Stačí osadit outtake ventilátor, na bočnici bych ventilátor nedával.
[quote=matyyy;355973]jestli se nebojíš do ní říznout/vrtat
tak zadní větrák předělej na 120mm a to bude v pohodě stačit[/quote]
[quote=pppavel;355973]A stačí jeden vzadu aby tahal vzduch z bedny?Nebo ještě dát i z boku?A tan tahá vzduch dovnitř nebo ven?[/quote]
Stačí osadit outtake ventilátor, na bočnici bych ventilátor nedával.
[quote=kevin00;355974]
[/quote]
to ať si změří její majitel :)
jinak partis to vyrábí celkem zajímavě protože na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] z venku stejná skříň, skelet úplně jiný
a jestli je perforace stejně "kvalitní" jak vepředu, tak bude ideální jí zlikvidovat
[/quote]
to ať si změří její majitel :)
jinak partis to vyrábí celkem zajímavě protože na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] z venku stejná skříň, skelet úplně jiný
a jestli je perforace stejně "kvalitní" jak vepředu, tak bude ideální jí zlikvidovat
[quote=pppavel;355978]takže stačí 80-ku do zadu? Docela koukám že píšou vent.i vepředu páč tam se to fakt nezdá....[/quote]
Nejlepší by bylo sundat čelo skříně a podívat se ;) Pokud je tam perforace jako na fotkách, co linkoval matyyy, tak by bylo opravdu velmi vhodné ji odstranit ;)
Nejlepší by bylo sundat čelo skříně a podívat se ;) Pokud je tam perforace jako na fotkách, co linkoval matyyy, tak by bylo opravdu velmi vhodné ji odstranit ;)
[quote=pppavel;355986]Ale teď mluví o přední části.....[/quote]
imho se stále mluví o zadní části :)
imho se stále mluví o zadní části :)