PC opravář
[quote=michal.kolesa;363352]Já neříkám, že chci být opravářem. Mě zajímá co všechno musí splnit, aby se jím stal.[/quote] Michale ... musí opravovat!
Graf v klidu.gif ukazuje, ukazuje stav uprostřed práce (nekolik hodin po prohlížení internetu, přáhrání několika videí na youtube, práci s PSPadem)
Graf aktulializace.gif ukazuje jak to vypadá těsně po restartu při aktulizaci MS Security essential.
P.S. Je snad chválihodné napřed sehnat informace a pak jít na živnostenský úřad, ne ?
Graf aktulializace.gif ukazuje jak to vypadá těsně po restartu při aktulizaci MS Security essential.
P.S. Je snad chválihodné napřed sehnat informace a pak jít na živnostenský úřad, ne ?
Ty stránky pojedem do Liberce jsou myšleny opravdu vážně nebo je to jen nějaká sranda ?
Jinak by mě v životě nenapadlo,že by něco takovýho mohlo vzniknout.:) ale je to určitě moc hezký.
Jinak by mě v životě nenapadlo,že by něco takovýho mohlo vzniknout.:) ale je to určitě moc hezký.
Čistil jsem NTB pomocí CCleaneru a když jsem odstraňoval "obnovení systému" tak jsem zjistil, že při aktulizaci MS security essential se bod obnovy vytváří.
To by vysvětlovalo proč to trvá tak dlouho.
To by vysvětlovalo proč to trvá tak dlouho.
[quote=michal.kolesa;363455]Čistil jsem NTB pomocí CCleaneru a když jsem odstraňoval "obnovení systému" tak jsem zjistil, že při aktulizaci MS security essential se bod obnovy vytváří.
To by vysvětlovalo proč to trvá tak dlouho.[/quote]
Pises do jineho vlakna lamko! Precti si nadpis, toto je KOLESAlni OT (PC opravar) a ja se ti snazim pomoct v "Kam si ukládá "virové" soubory MS Security Essential?"
OMG, co musi uzivatel udelat, aby dostal BAN ?:rolleyes:
To by vysvětlovalo proč to trvá tak dlouho.[/quote]
Pises do jineho vlakna lamko! Precti si nadpis, toto je KOLESAlni OT (PC opravar) a ja se ti snazim pomoct v "Kam si ukládá "virové" soubory MS Security Essential?"
OMG, co musi uzivatel udelat, aby dostal BAN ?:rolleyes:
S Kolesou to máš marný,on si pořád mele tu svou pohádku a když mu nabídneš řešení tak to jeho máme nechce a nebo nedovolí.:stupid
[quote=alliens_labs;363464]máme nechce a nebo nedovolí[/quote]
Tos se ani nedivim. Tomu bych do ruky PC nedal, ani kdyby nefungovalo. Jeste by neco spapal, nebo se porezal...
PS: strcil bych cele vlakno do "odpadu".
Tos se ani nedivim. Tomu bych do ruky PC nedal, ani kdyby nefungovalo. Jeste by neco spapal, nebo se porezal...
PS: strcil bych cele vlakno do "odpadu".
[quote=durib;363460]Pises do jineho vlakna lamko! [/quote]
[SIZE="3"]OMLOUVÁM se[/SIZE], překlikl jsem se.
[SIZE="3"]OMLOUVÁM se[/SIZE], překlikl jsem se.
[quote=alliens_labs;363477]Ja byto to locknul a taky přesunul...vyřešeno:thumb[/quote]
Já bych přesunul kolesu do klece a locknul ho.
Já bych přesunul kolesu do klece a locknul ho.