Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Kam si ukládá "virové" soubory MS Security Essential?

michal.kolesa (357)|30.3.2010 12:30
konečně, ale maličko vedle :-)
Dík za nakopnutí

Já je mám zde

C:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS\Data aplikací\Microsoft\Microsoft Antimalware\Definition Updates\

Už jsme tu probrali lecos tak ještě tuhle maličkost

Jaký je rozdíl mezi složkou "All Users" a "All Users.WINDOWS" ?

Mám XP Profesional SP3.
faugusztin (453)|30.3.2010 12:32
Kolesa, cas naucit sa anglictinu, casu mas dost.

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Microsoft Antimalware\Definition Updates, resp. na Windows 7 C:\ProgramData\Microsoft\Microsoft Antimalware\Definition Updates\.

Ale dokonca by stacilo, keby si vedel vyhladavat v google (prvy vysledok na vyhladavanie retazca "Security Essentials virove definice adresar") :
http://blogs.technet.com/technetczsk/pages/microsoft-security-essentials-mse.aspx
Cuduj sa svete, co tam je :
[quote]Na obsah aktualizace se můžete podívat i sami do adresáře:

ve Windows Vista a novějších:
%ProgramData%\ Microsoft\Microsoft Antimalware\Definition Updates

ve Windows XP:
%AllUsersProfile%\Application Data\Microsoft\Microsoft Antimalware\Definition Updates[/quote]

To by ale niekto nesmel byt lenivy naucit sa anglictinu, pripadne pouzivat Google.

All Users.WINDOWS tam mas preto, lebo si bol lenivy pri reinstalacii OS formatovat disk.
pas!k (3765)|30.3.2010 20:45
No myslim ze dotaz byl vyresen .. je nacase udelat tomu pritrz takze .. pan Kolesa bude vice pouzivat google a mene (nejlepe vubec) zakladat temata v jine sekci nez "volne temata". Take bych rad varoval pred neutuchajici touhou reagovat (sice s dobrym umyslem) do temat zalozenych jinymi cleny fora. Diky tomu ze kolesovy prispevky .. ktere jsou v drtive vetsine .. vlastne se nebojim pouzit slovo vzdy.. naprosto mimo misu a jsou psany se spetkou geniality silence ktera proste temer nikoho nenecha chladnym a nuti ho oteckarit se na jeho postovani patricne zamerim a budu ho zamerne potirat . LOCK