Kam si ukládá "virové" soubory MS Security Essential?
konečně, ale maličko vedle :-)
Dík za nakopnutí
Já je mám zde
C:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS\Data aplikací\Microsoft\Microsoft Antimalware\Definition Updates\
Už jsme tu probrali lecos tak ještě tuhle maličkost
Jaký je rozdíl mezi složkou "All Users" a "All Users.WINDOWS" ?
Mám XP Profesional SP3.
Dík za nakopnutí
Já je mám zde
C:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS\Data aplikací\Microsoft\Microsoft Antimalware\Definition Updates\
Už jsme tu probrali lecos tak ještě tuhle maličkost
Jaký je rozdíl mezi složkou "All Users" a "All Users.WINDOWS" ?
Mám XP Profesional SP3.
Kolesa, cas naucit sa anglictinu, casu mas dost.
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Microsoft Antimalware\Definition Updates, resp. na Windows 7 C:\ProgramData\Microsoft\Microsoft Antimalware\Definition Updates\.
Ale dokonca by stacilo, keby si vedel vyhladavat v google (prvy vysledok na vyhladavanie retazca "Security Essentials virove definice adresar") :
http://blogs.technet.com/technetczsk/pages/microsoft-security-essentials-mse.aspx
Cuduj sa svete, co tam je :
[quote]Na obsah aktualizace se můžete podívat i sami do adresáře:
ve Windows Vista a novějších:
%ProgramData%\ Microsoft\Microsoft Antimalware\Definition Updates
ve Windows XP:
%AllUsersProfile%\Application Data\Microsoft\Microsoft Antimalware\Definition Updates[/quote]
To by ale niekto nesmel byt lenivy naucit sa anglictinu, pripadne pouzivat Google.
All Users.WINDOWS tam mas preto, lebo si bol lenivy pri reinstalacii OS formatovat disk.
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Microsoft Antimalware\Definition Updates, resp. na Windows 7 C:\ProgramData\Microsoft\Microsoft Antimalware\Definition Updates\.
Ale dokonca by stacilo, keby si vedel vyhladavat v google (prvy vysledok na vyhladavanie retazca "Security Essentials virove definice adresar") :
http://blogs.technet.com/technetczsk/pages/microsoft-security-essentials-mse.aspx
Cuduj sa svete, co tam je :
[quote]Na obsah aktualizace se můžete podívat i sami do adresáře:
ve Windows Vista a novějších:
%ProgramData%\ Microsoft\Microsoft Antimalware\Definition Updates
ve Windows XP:
%AllUsersProfile%\Application Data\Microsoft\Microsoft Antimalware\Definition Updates[/quote]
To by ale niekto nesmel byt lenivy naucit sa anglictinu, pripadne pouzivat Google.
All Users.WINDOWS tam mas preto, lebo si bol lenivy pri reinstalacii OS formatovat disk.
No myslim ze dotaz byl vyresen .. je nacase udelat tomu pritrz takze .. pan Kolesa bude vice pouzivat google a mene (nejlepe vubec) zakladat temata v jine sekci nez "volne temata". Take bych rad varoval pred neutuchajici touhou reagovat (sice s dobrym umyslem) do temat zalozenych jinymi cleny fora. Diky tomu ze kolesovy prispevky .. ktere jsou v drtive vetsine .. vlastne se nebojim pouzit slovo vzdy.. naprosto mimo misu a jsou psany se spetkou geniality silence ktera proste temer nikoho nenecha chladnym a nuti ho oteckarit se na jeho postovani patricne zamerim a budu ho zamerne potirat . LOCK