zdravim chystám se koupit zdroj SWEEX 400W DUAL FAN [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] co si o tom zdroji myslite?
Běžný odpadový zdroj nejnižší kvality, který se nehodí ani do těch nejlevnějších PC. Seasonic SS-350ET 350W OEM za 670kč bude jistě kvalitnější, ovšem nebylo by od věci uvést do jaké sestavy se bude zdroj montovat.
[quote=Jiri@tncm;363050]Běžný odpadový zdroj nejnižší kvality, který se nehodí ani do těch nejlevnějších PC. Seasonic SS-350ET 350W OEM za 670kč bude jistě kvalitnější, ovšem nebylo by od věci uvést do jaké sestavy se bude zdroj montovat.[/quote]
sestava:
cpu:2,6ghz (athlon,2jadro)
ram:2gb(časem 4gb)
gpu:hd4770 512mb
monitor 22"
momentalni zdroj 350W (fortron)
sestava:
monitor 22"
momentalni zdroj 350W (fortron)
Ten 350W fortron by to měl bez problémů utáhnout, pokud není extra starý, nebo nebyl přetěžován. Zvlášť jestli je to už novější, např. GLN verze. Jsou s ním nějaké problémy?
A každopádně je ten fortron lepší než ta hrůza o které uvažuješ :)
A každopádně je ten fortron lepší než ta hrůza o které uvažuješ :)
tak jo tamten zdroj by asi nebyl dobry nápad a tak sem si našel nějaké jiné,který myslíte že by se hodil k moji sestavě?
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Tak na to bude stačit i ten 350W Seasonic.
edit. Ježiš co furt hledáš:rolleyes: Už ti speed napsal, že ten fortron stačí, ale pokud jsou s ním problémy tak jsem ti zase napsal já, že stačí ten Seasonic.
edit. Ježiš co furt hledáš:rolleyes: Už ti speed napsal, že ten fortron stačí, ale pokud jsou s ním problémy tak jsem ti zase napsal já, že stačí ten Seasonic.
NO jakožto zastánce seasonic by dopourčil tuhle značku, ale jendou jsem zdroj od sweexe použil, protože v sobotu v 21 večer byl otevřen akurát gameshop. Zatím už rok jede, ale stále mu nevěřím.
[quote=lukyss;363053]sestava:
monitor 22"
momentalni zdroj 350W (fortron)[/quote]
Jak píší i v popisu, tak tenhle zdroj je specifikace ATX 1.3, což znamená silnou +5 V větev, slabou +12 V. Přesně naopak než potřebují dnešní PC, tvůj nevyjímaje. Je tam jasně napsané, že je vhodný pro staré sestavy s Athlonem XP nebo P4. Ty dva větráky má patrně proto, aby se uchladil při mizerné účinnosti. Jak už bylo řečeno, takový zdroj ani zadarmo!
monitor 22"
momentalni zdroj 350W (fortron)[/quote]
Jak píší i v popisu, tak tenhle zdroj je specifikace ATX 1.3, což znamená silnou +5 V větev, slabou +12 V. Přesně naopak než potřebují dnešní PC, tvůj nevyjímaje. Je tam jasně napsané, že je vhodný pro staré sestavy s Athlonem XP nebo P4. Ty dva větráky má patrně proto, aby se uchladil při mizerné účinnosti. Jak už bylo řečeno, takový zdroj ani zadarmo!