SSD ?nebo nechat 250AAKS?
zdravim,
jedu na XP kvůli crossu ale koupim 16giga flešku na přenos,takže bych pak rád 7 64bit,otázka zní:jak moc poznám rozdíl oproti stavájícímu disku?ssd bych koupil jedno z těch levnějších Kingston 64giga,vím že testů je všude mraky ale byl bych rád kdyby mi poradil nědko odsud
jedu na XP kvůli crossu ale koupim 16giga flešku na přenos,takže bych pak rád 7 64bit,otázka zní:jak moc poznám rozdíl oproti stavájícímu disku?ssd bych koupil jedno z těch levnějších Kingston 64giga,vím že testů je všude mraky ale byl bych rád kdyby mi poradil nědko odsud
Levnější Kingstony maj podobný rychlosti jako HDD, takže si polepšíš maximálně v přístupový době. No a samo taky v dalších výhodách SSD (hluk, spotřeba atd.)....
Mám SSD a rozdíl poznáš pouze při spouštění Windows a programů. Jestli se ti to vyplatí nevím, ale já mám ten nejlevněší co jsem sehnal a jsem s ním spokojený (nemá trim, ale mě stejně zajímá hlavně rychlost čtení). :thumb
[quote=husky14;364037]Levnější Kingstony maj podobný rychlosti jako HDD, takže si polepšíš maximálně v přístupový době. No a samo taky v dalších výhodách SSD (hluk, spotřeba atd.)....[/quote]
Pokud bych bral SSD, tak bych si chtěl polepší krom toho co psal husky14 tak v té rychlosti, ale ty jsou drahé, takže bych zůstal u klasického disku. V současné době mam 74GB raptora. Že jsou klasické disky hlučné, proti tomu se nedá říct půl slova, ale když mám zaplý PC, tak většinou poslouchám hudbu při práci a hluk z hudby je větší než od mých 4 HDD, takže je ani nevnímám a přes noc mam zapnuté PC zcela vyjmečně. Takže pokud jsi na tom podobně jak já, tak bych o levnějším SSD neuvažoval.
Pokud bych bral SSD, tak bych si chtěl polepší krom toho co psal husky14 tak v té rychlosti, ale ty jsou drahé, takže bych zůstal u klasického disku. V současné době mam 74GB raptora. Že jsou klasické disky hlučné, proti tomu se nedá říct půl slova, ale když mám zaplý PC, tak většinou poslouchám hudbu při práci a hluk z hudby je větší než od mých 4 HDD, takže je ani nevnímám a přes noc mam zapnuté PC zcela vyjmečně. Takže pokud jsi na tom podobně jak já, tak bych o levnějším SSD neuvažoval.
no měl sem zájem o tento [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ,líbí se ty papírový rychlosti jen jestli to tak je v realu.
Ticho večer by se hodilo,když tahám torenty :)
Ticho večer by se hodilo,když tahám torenty :)