Porovnání grafik nVidia GeForce 7600GS od všech výrobců
Prosím poradte mi jaká grafika je asi nejlepší z řady Nvidie GeForce 7600GS,mám jednu ale nevím kolik má být teplota v zátěži a kolik v klidu u JETWAY GEFORCE 7600GS 256 RAM já nevím jestli aktivní nebo pasivní? myslíte že má cenu reklamovat grafickou kartu když jsou ramky jen na 350 Mhz a mají být na 400?předem díky za odpovědi
Myslíte že je lepší grafická karta s aktivním chlazením nebo pasivním,sice to dělá větší hluk,ale já si myslím že ten aktivní větráček grafiku lépe chladí např:v létě ,protože pasivní nevyhání vzduch z bedny,ale aktivní ano.
zalezi na pouziti. kdyz mas dobre vetranou skrin tak leckdy staci pasiv.
aktivni vetracek nedela vetsinou vetsi hluk, ale dela primo kraval jak prase.
takze pasivni grafika ma vyhodu ze ikdyz pasiv chladi spatne, tak na neho pridratujes velky tichy ventilator a mas chlazeni lepsi a tizsi nez vetsina aktivu. nektery aktivni chladice ale jsou tiche i tak... proste zalezi na podminkach toho kteryho pripadu. nekdy je lepsi to, jindy zase to
aktivni vetracek nedela vetsinou vetsi hluk, ale dela primo kraval jak prase.
takze pasivni grafika ma vyhodu ze ikdyz pasiv chladi spatne, tak na neho pridratujes velky tichy ventilator a mas chlazeni lepsi a tizsi nez vetsina aktivu. nektery aktivni chladice ale jsou tiche i tak... proste zalezi na podminkach toho kteryho pripadu. nekdy je lepsi to, jindy zase to
Ale četl jsem že tato grafická karta má mít vyšší teploty než normální grafická třeba jsou teploty v pořádku já nevím v testu píšou v klidu:52 stupňů,v zátěži 92,a přetaktovaná 98 stupňů,já mám v klidu 48-50 stupňů.
[QUOTE=okounek] ,protože pasivní nevyhání vzduch z bedny,ale aktivní ano.[/QUOTE]
No to nemusí byť pravda. Pokiaľ vetráčik fúka smerom k HDD može to pôsobiť kontraproduktívne. Ideálny je systém, ktorý používa Arctic( chladič nasáva chladnejší vzduch zo spodku a vyfukuje ho cez pasív von zo skrine)
No to nemusí byť pravda. Pokiaľ vetráčik fúka smerom k HDD može to pôsobiť kontraproduktívne. Ideálny je systém, ktorý používa Arctic( chladič nasáva chladnejší vzduch zo spodku a vyfukuje ho cez pasív von zo skrine)