Asus G51JX-SZ168D
Ahoj. Nevite nekdo nebo nemate informace, zda se teto stroj da jeste nekde koupit nebo jestli se vrati do shopu?Dik
Byly tezko k sehnani uz pred Vanoci, na objednavku by s nim nemel byt problem (2ks s brylemi + 1ks s fullhd ze 100megy bez problemu)
[quote=Hulvátek;367622]Ahoj. Nevite nekdo nebo nemate informace, zda se teto stroj da jeste nekde koupit nebo jestli se vrati do shopu?Dik[/quote]
V CZC me rekli, ze by mely bejt na sklade koncem dubna, kurna to nevydrzim takhle dlouho cekat :-(
V CZC me rekli, ze by mely bejt na sklade koncem dubna, kurna to nevydrzim takhle dlouho cekat :-(
Ja na ty dva kousky s brylemi cekal temer mesic (100Mega), ale bylo to pred Vanoci takze sly "na dracku". Zkusil bych se jeste optat tady http://www.asus.cd/clanky/kontakty/ - pri sledovani dostupnosti jsem tam tenkrat jeden zahlid (v trosku jine konfiguraci) ;)
[quote=Hulvátek;367720]V CZC me rekli, ze by mely bejt na sklade koncem dubna, kurna to nevydrzim takhle dlouho cekat :-([/quote]
Tak jsem se nakonec dockal, dneska mi prisel od Mironetu, parada, uz se na nej nemuzu dockat az si ho vyzvednu. Pyy maji jeste tri volne kusy, takze nevahejte jestli ho chcete. Je to hodne zadane zbozi, nebudou :-)
Tak jsem se nakonec dockal, dneska mi prisel od Mironetu, parada, uz se na nej nemuzu dockat az si ho vyzvednu. Pyy maji jeste tri volne kusy, takze nevahejte jestli ho chcete. Je to hodne zadane zbozi, nebudou :-)