Jakou myš máte u svého PC?
- Optickou / bezdrát
- Optickou /drát
- Laserovou /bezdrát
- Laserovou /drát
- Kuličkovou
- Myš nepoužívám
Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Svět hardware v pravém sloupci.
Několik let jsem používal optickou bezdrátovou, ale ten skvělý pocit oproštění od drátu poměrně brzy vyprchal. Furt si hrát s baterkami, když jsem ji zapomněl po 14 dnech hodit do dokovací stanice a uspávání čidla při delším nepoužití v průběhu používání PC mě při koupi nové od bezdrátu odradilo.
Takže teď jedu na laseru s drátem (Razer Lachesis White Phantom), jsem spokojen, omezován drátem se necítím a nic mi nechybí.
Takže teď jedu na laseru s drátem (Razer Lachesis White Phantom), jsem spokojen, omezován drátem se necítím a nic mi nechybí.
- Laserovou /drát
Jednou jsem měl bezdrátový set klávesnice s myší (je fakt že to byl nějaký levný Laptec, který jsem dostal jako dárek - spíše to byl Danajský dar :)) a to mě doopravdy nenadchlo - signál byl nejspíš špatný, tak u klávesnice to vynechávalo při psaní písmenka a myš se každou chvíli zasekávala.
Laser s ocáskem :)
Roccat Kone a Logitech G5, doma a v práci. Doma mám vše, tak jak potřebuju, takže se omezován necítím. V práci, asi kvůli totálně pitomé kombinaci židle a stolu, kdy musím sedět jak pitomeček, by se mi bezdrát i hodil. Ale kvalitativně si nemůžu stěžovat.
Roccat Kone a Logitech G5, doma a v práci. Doma mám vše, tak jak potřebuju, takže se omezován necítím. V práci, asi kvůli totálně pitomé kombinaci židle a stolu, kdy musím sedět jak pitomeček, by se mi bezdrát i hodil. Ale kvalitativně si nemůžu stěžovat.
Kdybych já věděl, jak hlasovat...:(
A drát vs bezdrát - MS s jejich Sidewinderem X8 a Razer s Mambou ukazují, že i bezdrátová myš může mít dobrou odezvu, takže se snad blýská na lepší časy i "bezdrátovcům". Já zatím zůstávám věrný ocasatým hlodavcům.
- V práci Deathadder (optika drátová)[*]Záložní v práci Diamondback (optika drátová)[*]Doma G500 (laser drátová)[*]Záložní doma G9 (laser drátová)
A drát vs bezdrát - MS s jejich Sidewinderem X8 a Razer s Mambou ukazují, že i bezdrátová myš může mít dobrou odezvu, takže se snad blýská na lepší časy i "bezdrátovcům". Já zatím zůstávám věrný ocasatým hlodavcům.
V práci u PC laser drátová (Log. LX1000) a nespocet optickych dratovych (redstar,genius - vhodne na hazení, fotbal...)
Doma opticka bezdratova, set s kvl 2ks Logitech
Doma opticka bezdratova, set s kvl 2ks Logitech
Laser s drátem. (Logitech G5) Drát me nijak neomezuje, navíc vzhledem k mojí lenosti by mě asi otravovalo hlídat nabití bezdrátové myšky :D
Laser bezdrát (bohužel na hraní to nejde), a v čuplíku schovanou roccat kone (ale zatím jsem ji jako nekoupil :-) to by mi zas baba dala :-)) )
Laser/Optiku (kazda spravna mys ma mit ocasek, takze obe dratove)
Dotyk. display na UMPC (+ 2x1cm touchpad jen minimalne)
Dotyk. display na UMPC (+ 2x1cm touchpad jen minimalne)
Doma 3x laser drátový + 1x laser bezdrátový
V práci 5x laser drátový + 1x laser bezdrátový.
Mám víc lejzrů než bitevní křižník Imperia :D
Mám víc lejzrů než bitevní křižník Imperia :D
Laser /drát u PC - Logitech G500
Optika /drát záložní u PC - Logitech MX518
Laser /bezdrát u ntb, ale spíše používám touchpad - iCon 7 Revolution (bohužel mne tento presenter nijak nenadchl)
Optika /drát záložní u PC - Logitech MX518
Laser /bezdrát u ntb, ale spíše používám touchpad - iCon 7 Revolution (bohužel mne tento presenter nijak nenadchl)
Práce:
Razer Lachesis White Phantom
Drát/Laser
Záložní Microsoft Sidewinder X5 OEM
Drát/Laser
Doma:
Razer DeathAdder Wraith White
Drát/Optika (3G Infrared)
Razer Diamondblack
Microsoft Wireless Mobile Mouse 6000 OEM
Bezdrát/Optika (BlueTrack)
(výborná myška k notebooku s velmi příznivou cenou. OEM za 380,- bez daně. Od té doby co ji mám, už moc nepoužívám touchpad. Velmi doporučuji.)
Razer Lachesis White Phantom
Drát/Laser
Záložní Microsoft Sidewinder X5 OEM
Drát/Laser
Doma:
Razer DeathAdder Wraith White
Razer Diamondblack
Microsoft Wireless Mobile Mouse 6000 OEM
Bezdrát/Optika (BlueTrack)
(výborná myška k notebooku s velmi příznivou cenou. OEM za 380,- bez daně. Od té doby co ji mám, už moc nepoužívám touchpad. Velmi doporučuji.)
Optika drat, laser bezdrat. Osobne se mi ale vice libi ten bezdrat od Logitech. Oprosteni od kablu je opravdu znat, hlavne kdyz ukazuju fotky na NTB. U HTPC je take bezdrat set potreba, nebudu prece koukat na 32" TV z pul metru:thumb
u desktopu mam G500 a kdyby nahodou vypadla, tak mam schovanou jeste starickou mx510
u notase mam mxRevolution.
drat me neomezuje, ale u notebooku je preci jen lepsi ta bezdratova
u notase mam mxRevolution.
drat me neomezuje, ale u notebooku je preci jen lepsi ta bezdratova
[quote=Japkoslav;369196]Doma 3x laser drátový + 1x laser bezdrátový
Mám víc lejzrů než bitevní křižník Imperia :D[/quote]
Jediho na tebe, ten by si s tebou poradil :D
Mám víc lejzrů než bitevní křižník Imperia :D[/quote]
Jediho na tebe, ten by si s tebou poradil :D