945gcm5 v2
Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli do pc dostanu místo této základní desky:http://www.pocitace-levne.cz/945gcm5f-s775-i945gc-2xddrii-vgapcie-glan-p-7665.html
Tuto?:[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
PS.Moc tomu nerozumím tak se Vás tady ptám.Bohužel tato stará deska už nefunguje,tak potřebuji jinnou tak do 3500Kč.Děkuji za vaše odpovědi.
Tuto?:[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
PS.Moc tomu nerozumím tak se Vás tady ptám.Bohužel tato stará deska už nefunguje,tak potřebuji jinnou tak do 3500Kč.Děkuji za vaše odpovědi.
možná jo možná ne
napiš co máš za skříň (nebo vyfoť)
BTW: ta deska od biostaru sice byla OC legendou ale za její cenu se dá koupit nový cpu i deska
napiš co máš za skříň (nebo vyfoť)
BTW: ta deska od biostaru sice byla OC legendou ale za její cenu se dá koupit nový cpu i deska
Bohužel skříň mám od Linxu z roku 2007 takže jsem kupoval PC v obchodě už sestavený.To by mě docela zajímalo co by se za to dalo koupit ale zase bych chtěl něco co se dá dál rozšířit.
sc775 je mrtvá záležitost tam už rozšiřování nepůjde
za cca 3000
se dá koupit třeba athlon x3 425 nebo 435
a k tomu nějaká deska s ddr2 (k tomu použít současné paměti)
typ desky vám řeknu podle toho jestli musí být matx jako je ta od msi nebo může být i fullatx(jako tpower)
když se dobře zvolí deska tak do ní půjdou i phenomy x6 (za předpokladu že aktuální zprávy na netu nejsou fake, uvedení je do týdne)jinak je tu furt možnost koupit desku s ddr3 (s nákupem nových pamětí)
za cca 3000
se dá koupit třeba athlon x3 425 nebo 435
a k tomu nějaká deska s ddr2 (k tomu použít současné paměti)
typ desky vám řeknu podle toho jestli musí být matx jako je ta od msi nebo může být i fullatx(jako tpower)
když se dobře zvolí deska tak do ní půjdou i phenomy x6 (za předpokladu že aktuální zprávy na netu nejsou fake, uvedení je do týdne)jinak je tu furt možnost koupit desku s ddr3 (s nákupem nových pamětí)
Teď tam momentálně mám:CPU Intel Pentium Dual-Core E5300 2.6GHz,VGA Gigabyte GeForce 9800GTx+ 1024mb,A-Data Extreme Edition Vitesta 2GB DDR2.Chtěl bych z toho udělat nějaké PC spíš na hry.
[quote=jiriruza;369804]No dobrá dejme tomu,že bych bral tedy to AMD tak jakou základní desku+procesor tak do 5000kč?[/quote]
ještě jednou jaká že je tam skříň? vejde se do ní fullatx deska?
a taky typ zdroje by bylo fajn znát(je to na něm napsaný)
ještě jednou jaká že je tam skříň? vejde se do ní fullatx deska?
a taky typ zdroje by bylo fajn znát(je to na něm napsaný)
[quote=jiriruza;369808]A zdroj je 700w.[/quote]
nějaký typ by nebyl určitě je to na něm napsaný (tvůj údaj je stejnej jako 16stovka motor, je z žigulíka nebo 1,6TSI)
nějaký typ by nebyl určitě je to na něm napsaný (tvůj údaj je stejnej jako 16stovka motor, je z žigulíka nebo 1,6TSI)