DFI Lanparty UT ICFX3200-2r/g
Co říkáte na tuto desku? Stará deska odešla a za 750 Kč bych mohl pořídit tuto výprodejovou (novou) z bazaru s pětimesíční zárukou. Vyplatí se?
Děkuji.
Edit: Ještě dodám, že zbytek komponent je Intel Pentium Dual Core, ATI X1600SE PCIex16, disk, mechanika, PC pro běžnou činnost, upgrade GPU a CPU bude nejspíše následovat v nejbližší budoucnosti.
Děkuji.
Edit: Ještě dodám, že zbytek komponent je Intel Pentium Dual Core, ATI X1600SE PCIex16, disk, mechanika, PC pro běžnou činnost, upgrade GPU a CPU bude nejspíše následovat v nejbližší budoucnosti.
Já ji dlouho měl a musím říct že jsem byl spokojen.CPU se do toho nedají dát 45nm Quady tak s tím počítej a také na RAM je tato deska velmi vybíravá.
btw. kde se dá za tyhle prachy koupit?Klidně bych ji vymněnil se svou P5Q PRO
btw. kde se dá za tyhle prachy koupit?Klidně bych ji vymněnil se svou P5Q PRO
[quote=Weslo;372728]Já ji dlouho měl a musím říct že jsem byl spokojen.CPU se do toho nedají dát 45nm Quady tak s tím počítej a také na RAM je tato deska velmi vybíravá.
btw. kde se dá za tyhle prachy koupit?Klidně bych ji vymněnil se svou P5Q PRO[/quote]
Koupit se dá zde: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Jedná se o portál Aukro, ale jak se tak dívám, tak s tou zárukou jsem se nějak sekl, žádnou záruku na desku nedává, avšak prohlašuje, že jsou nové v kompletním balení.
btw. kde se dá za tyhle prachy koupit?Klidně bych ji vymněnil se svou P5Q PRO[/quote]
Koupit se dá zde: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Jedná se o portál Aukro, ale jak se tak dívám, tak s tou zárukou jsem se nějak sekl, žádnou záruku na desku nedává, avšak prohlašuje, že jsou nové v kompletním balení.