Doporučte prosím grafiku ...
Zdravím
mohli by jste mi prosím doporučit nejadekvátnější grafickou kartu (je jedno jestli ATI nebo Nvidii) pro mé PC.
Je v této konfiguraci:
CPU INTEL Core i3-540 BOX 3.06GHz
paměť 2 x 2GB DDR3-1333MHz Kingston CL9
deska GIGABYTE H55-UD3H (rev. 1.0)
zdroj Enermax PRO82+ II EPR525AWT II 525W Bronze
disk HDD 750GB Samsung SpinPoint F1
Díky
mohli by jste mi prosím doporučit nejadekvátnější grafickou kartu (je jedno jestli ATI nebo Nvidii) pro mé PC.
Je v této konfiguraci:
CPU INTEL Core i3-540 BOX 3.06GHz
paměť 2 x 2GB DDR3-1333MHz Kingston CL9
deska GIGABYTE H55-UD3H (rev. 1.0)
zdroj Enermax PRO82+ II EPR525AWT II 525W Bronze
disk HDD 750GB Samsung SpinPoint F1
Díky
Cenový limit není stanovený :)
a sloužit by měla hlavně pro hry...o nastavení nejvyšších detailů a rozlišení mi při hře extra nejde...
a sloužit by měla hlavně pro hry...o nastavení nejvyšších detailů a rozlišení mi při hře extra nejde...
V tom případě se můžeš rozhodnout podle ceny: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] nebo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
No monitor mam trošku starší :( jedná se o LG FLATRON L206WU (takže se malinko těsním :D )
ale ta 5770 by mi i vyhovovala...ta 5850 je asi už moc drahá. Limit jsem sice nedával, ale na tu bych si musel ještě z výplaty došetřit a to by byl další měsíc zpoždění
ale ta 5770 by mi i vyhovovala...ta 5850 je asi už moc drahá. Limit jsem sice nedával, ale na tu bych si musel ještě z výplaty došetřit a to by byl další měsíc zpoždění
[quote=wOJi;372749]A můžu se ještě zeptat?
Nějaká alternativa od ATI ?[/quote]
No, to jsou ATi. NV nemá co nabídnout, momentálně.
Nějaká alternativa od ATI ?[/quote]
No, to jsou ATi. NV nemá co nabídnout, momentálně.
nedá mi to se nezeptat ten cpu plánuješ nějak výraznějc přetaktovat(nad 4GHz)?
jestli ne jdi do phenomu za stejnou cenu na základní frekvenci poskytuje o dost lepší výkon ve hrách
jestli ne jdi do phenomu za stejnou cenu na základní frekvenci poskytuje o dost lepší výkon ve hrách
jaj... :D SRY
omlouvám se..všiml jsem si toho až teď - procházím i jiná fóra a nějak se mi ty odpovědi začínají plést ( hlavně že mám otevřený odkaz s tou 5770, kde je to napsaný).
a něco jako GTX 275 by jste mi nedoporučili? přemýšlel jsem nedávno právě ještě o ní...
EDIT\\: s overclockem nepočítám
omlouvám se..všiml jsem si toho až teď - procházím i jiná fóra a nějak se mi ty odpovědi začínají plést ( hlavně že mám otevřený odkaz s tou 5770, kde je to napsaný).
a něco jako GTX 275 by jste mi nedoporučili? přemýšlel jsem nedávno právě ještě o ní...
EDIT\\: s overclockem nepočítám
[quote=wOJi;372757]a něco jako GTX 275 by jste mi nedoporučili? přemýšlel jsem nedávno právě ještě o ní...[/quote]
Nyní se již investice do starších graf. karet NV nevyplatí - hluk, spotřeba, nové technologie, výkon, to vše je momentálně na straně ATI ;)
Nyní se již investice do starších graf. karet NV nevyplatí - hluk, spotřeba, nové technologie, výkon, to vše je momentálně na straně ATI ;)
to matyyy:
myslel jsi něco takového: CPU AMD Phenom™ II X4 925 Quad-Core (AM3)
ve spojení třeba s touhle deskou: ASUS M4A79XTD EVO
ve spojení třeba s touhle deskou: ASUS M4A79XTD EVO
[quote=wOJi;372759]to matyyy:
ve spojení třeba s touhle deskou: ASUS M4A79XTD EVO[/quote]
myslel sem spíš
AMD Phenom™ II X4 945
nebo
AMD Phenom™ II X4 955BE
a desku třeba
Asus M4A87TD?/USB3
(rozdíl je že neumí crossfire nemá firewire a navíc má sata6 a usb3)
ve spojení třeba s touhle deskou: ASUS M4A79XTD EVO[/quote]
myslel sem spíš
AMD Phenom™ II X4 945
nebo
AMD Phenom™ II X4 955BE
a desku třeba
Asus M4A87TD?/USB3
(rozdíl je že neumí crossfire nemá firewire a navíc má sata6 a usb3)
pridam sem svuj pozadavek na GK.
mam limit 4000,- a tichy chod. zatim mam vybrany [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. ale vyber je zatim jeste otevreny ...
mam limit 4000,- a tichy chod. zatim mam vybrany [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. ale vyber je zatim jeste otevreny ...