Notebook/netbook s dotyk. panelem
Zdravím,
výhledově plánuji koupi NB do školy. Využil bych však, kdyby měl dotykový displej vzhledem k tomu, že budu dost často čmárat nějaké obrázky a pod. na přednáškách. Pokud je to vůbec možné, představoval bych si cenu +/- 12000 Kč bez DPH, dvoujádrové CPU, chipset/GK schopnou akcelerovat HD video, rozlišení displeje NE 1024*xxx a menší, HDMI výstup, 2GB RAM, slušnou výdrž na baterii. Předesílám, že mám dost špatné zkušenosti s NB Acer (poruchovost, cca 2-3 roky zpět). Pokud je však dnes již situace jiná, klidně mi můj názor vyvraťte :) Předem díky za rady.
výhledově plánuji koupi NB do školy. Využil bych však, kdyby měl dotykový displej vzhledem k tomu, že budu dost často čmárat nějaké obrázky a pod. na přednáškách. Pokud je to vůbec možné, představoval bych si cenu +/- 12000 Kč bez DPH, dvoujádrové CPU, chipset/GK schopnou akcelerovat HD video, rozlišení displeje NE 1024*xxx a menší, HDMI výstup, 2GB RAM, slušnou výdrž na baterii. Předesílám, že mám dost špatné zkušenosti s NB Acer (poruchovost, cca 2-3 roky zpět). Pokud je však dnes již situace jiná, klidně mi můj názor vyvraťte :) Předem díky za rady.
No, ty pozadavky jsou vzhledem k cene +-12k celkem narocne ...
Dobre tablety byly IBM X41 apod. mozna bych se podival po necem takovem
Dobre tablety byly IBM X41 apod. mozna bych se podival po necem takovem
Hm hm, to by asi taky šlo. Ale s výdrží to asi bude u těch IBM horší. Každopádně díky za radu. Někdo ještě nějaké návrhy? Klidně piště i NB za vyšší cenu, ne však za 30k :)
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] - BAZAR
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Slusny jsou HPcka, maji kolem displaye tlacitka (ty jsou pro me docela dulezity, chte nechte driv nebo pozdeji na ne dojde - Alt+Tab atd. se spatne macka kdyz musite otvirat displej/viko, zakladni povely jako tam/zpet atd. se delaji gesty - prstem tahnout tam/zpet)
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Slusny jsou HPcka, maji kolem displaye tlacitka (ty jsou pro me docela dulezity, chte nechte driv nebo pozdeji na ne dojde - Alt+Tab atd. se spatne macka kdyz musite otvirat displej/viko, zakladni povely jako tam/zpet atd. se delaji gesty - prstem tahnout tam/zpet)
HPcko ma v nabidce jeden maly netbook s dotykacem, na presne oznaceni si bohuzel nevzpomenu. Myslim, ze do 12 k by ses tam mohl vtesnat.
Myslis 12" 2730p? Ten je tak za 35k...
Zkus se jeste mrknout na HP TX2 - Turion, ATI3200... Cena kolem 19k
http://www.pocitacezababku.cz/HP-Pavilion-tx2-1340ea-133801.phtml
Zkus se jeste mrknout na HP TX2 - Turion, ATI3200... Cena kolem 19k
http://www.pocitacezababku.cz/HP-Pavilion-tx2-1340ea-133801.phtml