Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Sraz členů diskuzního fóra SHW

SmartMole (297)|3.4.2007 09:43
[quote=tgfh]No to je všechno moc pěkné, ale v neděli ráno v 8:30 se jednou F1 :cry
Abych je stihl musím jet nejpozději v 0:30 vlakem dom...
NJ ale to bude asi zajímavá cesta...uprostřed noci...[/quote]
Nočním vlakem je cesta nejlepší. Sice když se chce člověk trochu prospat, tak se musí v kupé zamknout, protože je vlak plný ožralů a sem tam zlodějů, ale zase jsou většinou v nich policajti, takže klídek! Největší výhodou nočních vlaků, je absence důchodců, kteří do člověka tlučou holí, ať je pustí sednout, přičemž jim marně vysvětlujete, že jste si koupil za nehorázné peníze místenku a že je tedy sednout vážně nepustíte.:)
ICEBOSS (3435)|3.4.2007 09:46
jezis to sou problemy... budu se chtit taky divat, tak muzem cumet u me v kanclu, kde budete nejspis vsichni spat :D Nehce se mi uklizet ten mr*nik v pokoji.
tgfh (2985)|3.4.2007 18:47
No nějak to už vyřeším...musím....
ICEBOSS (3435)|4.4.2007 17:16
mala rekapitulace

tgfh
Black tgfh
Martin Śejnoha
Pas!k
tequilla
-HoNY-
Jan Čerbák
P@pi
Iceboss
Wizaard + bratr
Karel Polívka ----- bez diskusí :mad:
Mech 13
Pavel P

takze nas bude do 15... ne ze vas prijde 5 :D :eek: a nakonec budü s KP popijet pomerancovej dzus sam... :o
mech13 (5526)|4.4.2007 17:43
jak to nakonec dopadlo s vedenim? KP nekdo zlomil nebo se predpoklada ze teda dojde? co ostatni? dopadlo to nejak?
Zdeněk Michálek (19)|4.4.2007 20:41
Já jo, KP doufám taky :-)
ICEBOSS (3435)|4.4.2007 20:50
hm, tak to je rulezni :D
P@pi (1519)|4.4.2007 21:28
To moc rulezní není, bude tam moc lidí z vedení. To se budu muset chovat jak ze škatulky :sleep... :D
Karel Polívka (1485)|4.4.2007 23:26
[QUOTE=ICEBOSS]takze nas bude do 15... ne ze vas prijde 5 :D :eek: a nakonec budü s KP popijet pomerancovej dzus sam... :o[/QUOTE]
Což o to - že jsi to ty, tak jedině rum. Ale rozhodně ne žádnou formu piva - skutečně nerozumím té jeho oblibě. To už raději ten pomerančový džus.
Karel Polívka (1485)|4.4.2007 23:31
[QUOTE=P@pi]To moc rulezní není, bude tam moc lidí z vedení. To se budu muset chovat jak ze škatulky :sleep... :D[/QUOTE]
Hloupost :-)

BTW: kdo z Vás, co se na srazu objeví, jsou fanoušci Star Treku? (ať už kterékoli série) :-)
Karel Polívka (1485)|5.4.2007 00:55
[QUOTE=mech13]jak to nakonec dopadlo s vedenim? KP nekdo zlomil nebo se predpoklada ze teda dojde? co ostatni? dopadlo to nejak?[/QUOTE]
No primárně se mě nikdo ani neptal na to, zda se mi to třeba vůbec teď hodí, ledovýmu šéfovi prostě zahřmělo v hlavě, že udělá sraz a pak mi hodil na ICQ odkaz, že bude sraz a zda příjdu, na což jsem reagoval, že spíše ne a už začínal pomalu pouštět ... sněhové vločky (blesky se k němu přece jen nehodí :-)).

Nicméně budu komentovat jeden výpad, který předvedl wizaard:

"Zároveň mne silně vytáčí pan Polívka, protože (teď nebudu vtipný a asi se to nebude nikomu moc líbit) je to od něho dost jakože nefér a hnusné. My mu tady děláme návštěvnost, my (teda OK, já už ne) mu plníme fórum a radíme lidem, což by si sám SHW nebyl nikdy schopen obstarat a on pak není ani schopen oficiálně zareagovat v diskusi o přípravě srazu?! Kurnik, to se mi nelíbí! Byl jsem významný člen např. SiemensManie a tam se tyhle srazy dělaly a vedení se jich rádo účastnilo, tady ne?"

:stupid :stupid :stupid


Když neberu v potaz to, že naše fórum stále generuje naprosté minimum unikátních návštěvníků, což jsou tací, kteří by jinak za celý měsíc na SHW nebýt fóra vůbec nepřišli (a tedy toho, co je pro nás důležité z hlediska čtenosti, když už se tímto oháníte), tak bych Vás pro přístě rád poprosil, abyste se zdržel komentářů mé osoby, když mě absolutně neznáte - vzhledem k času, který jsem tomuto fóru především ve svém volném čase (který jsem mohl věnovat něčemu jinému) od prvopočátku věnoval hlavně za tím účelem, aby se zde vytvořila nějaká pohodová a specifická komunita (a samozřejmě ano, aby se rozvíjel i SHW jakožto celek, což je má práce - je však důležité vnímat i efektivitu, nikoli jen spojitosti), kde by nebyl každý peskován za kdejakou blbost, mi to z mého úhlu pohledu přijde značně přitažené za vlasy. Pokud bych veškerý ten čas (a že ho rozhodně nebylo málo) věnoval čistě do magazínu, tak efekt na návštěvnost SHW by byl o poznání vyšší.

Fórum na SHW jsem chtěl už od začátku realizovat, jelikož ta myšlenka utváření "nové" komunity z nuly mě chytla a především mě to i bavilo a stále baví, jelikož mám kontrolu nejen nad tím, co bude na fóru za nové funkcionality, ale především i nad tím, kdy budou hotové, protože je i sám realizuji (v případě magazínu je realizace na straně našich progamátorů, díky čemuž se jedná kolikrát o značné zdržení, protože často trvá, než se k tomu vůbec dostanou), proto pokud mě někdy napadne něco opravdu povedeného, mám možnost to hned uvést do praxe a nemusím to tlumočit někomu dalšímu a pak na něj čekat (a to je silný motor).

Akorát poslední dobou nemám především kvůli sjednocování enginů našich médií potřebný čas ani na naše magazíny, natož pak na další rozvoj fóra, přestože nápadů (u kterých mám už i celkem jasný postup realizace) je stále dost (ať už z mé strany nebo i ze strany všech zde na fóru). Mám v plánu některé aktivity, které kromě informační nebo zábavné hodnoty budou koncipovány především jako hmotné odměnění za působení v rámci našeho fóra - toto je forma, kterou se snažím a budu se snažit zdejším diskutérům za jejich přízeň poděkovat (všechno ale potřebuje svůj čas, teď mám plnou hlavu jiných záležitostí) - navíc nikdy se nelze zavděčit všem, je mi jasné, že se najde zase mnoho takových, kteří budou mít o proti tomuto výhrady... tak ať si je mají. Je třeba jít po jedné cestě, nelze neustále přeskakovat a snažit se o nemožné. Už krátce po spuštění fóra jsem ICEBOSSovi říkal, že jakýkoli nápad ve spojitosti s posílením komunity vítám a budu se snažit o realizaci, pokud za to bude stát, ale že srazům moc neholduji, tak ať se mnou v tomto směru moc nepočítá.

Takže obdobně silné texty si, prosím, nechte příště raději od cesty - můžeme se k tomuto klidně vrátit a probrat to za pár dní na srazu "face to face", pokud Vás skutečně tak silně vytáčí můj nefér a hnusný přístup (pokud Vám to, že jsem se v případě pořádání srazu jedním z moderátorů našeho fóra a zároveň když thread už spravoval jeden z našich redaktorů (MŠ) nijak nevyjádřil, přijde jako nefér a hnusné jednání, tak Vám pro život v této realitě přeji pevné nervy, jelikož je budete potřebovat).

PS: Jak je něco na nějakém jiném fóru není zrovna moc relevantní údaj (taky mě například nezajímá, jakým stylem vede někdo jiný redakci - je pro mě důležité, jak to bude nejlépe fungovat v našem případě - aneb jak se říká: "jiný kraj, jiný mrav"). Snažím se do tohoto fóra dát z mé strany už od začátku maximum a pokud Vám to nestačí nebo Vám vadí něco na mě samotném (ať už z hlediska mého přístupu nebo čehokoli jiného), tak toto fórum jednoduše ignorujte, protože v takovém případě nejsem schopen splnit Vaše očekávání.
ICEBOSS (3435)|5.4.2007 09:47
radsi s sebou vemu kybl a hadru... :-D
Martin Šejnoha (255)|5.4.2007 11:39
hadru? když ten kýbl správě postravíš abyk němu měli všichni blízko tak netřeba:D ale v tom kanclu si radši dej na podlahu igelit:D
P@pi (1519)|5.4.2007 12:16
Kapitánův deník:

Hasí si to Voyager subprostorem, když se ozve Harry: "Kapitáne, loď na kolizním kurzu!"
Janewayová: "Cože, zavolejte je...."
Harry: "Ano madam...."
"Tady kapitán Janewayová, uhněte o deset stupňů doleva..."
Loď: "Ne, vy uhněte", ozve se odpověď.
Janewayová: "Cože?! Okamžitě uhněte, tady kapitán Janewayová...
"Tady nadporučík Worf!
Uhněte nadporučíku, nebo vás degraduju až po ponožky. Letěla jsem přes celou galaxii, tak mi uhněte. Slyšel jste? My jsme Voyager!!!!!"
Loď: "Radši byste měla uhnout vy... Tady je Deep Space 9...." (Seven)

Když ještě dávali ST na ČT1, tak jsem byl pravidelným divákem. Dneska už nekoukám, ale stále se to řadí k mým oblíbeným kinematografickým dílkům (vedle Futuramy, Star Wars, Red Dwarfa, X-Mena, V for Vendetta a mnohým dalším... :)).

2MŠ: Proč máš avatara tak rozmazanýho? :( :D?
pavel_p (993)|5.4.2007 20:14
[QUOTE=ICEBOSS]
takze nas bude do 15... ne ze vas prijde 5 :D :eek: a nakonec budü s KP popijet pomerancovej dzus sam... :o[/QUOTE]
No, myslím skoro určitě přijdu. Ale pokud jsou v seznamu lidé jako já, který napsal, že jen pokud mi do toho nevleze nějaká víkendovka, což je tak 50/50, tak bych asi s moc lidmi nepočítal. Proto jsem ti kdysi dal nějaké reputační body za odvahu, posledně mě totiž organizace takovéhoto setkání dost nasrala. Zvlášť když přijde půlka účastníků pozdějc.

Takže nějaká ta dřevěná či modrá růže (pletou se mi názvy) po šesté ?

Btw, startrek jsem neviděl snad 10 let, asi budu mimo :-(, TV prakticky nesleduji.
pas!k (3765)|6.4.2007 05:36
Mno ja stale nevim jestli dorazim pokud ano zrejme ne na dlouho ale budu se snazit prijit ..
tgfh (2985)|6.4.2007 09:32
Jsem na tom podobně...
V neděli ráno se jedou F1, které musím 100% vidět, takže musím jet buď v 21:00 nebo v 0:30 dom.
0:30 asi jen těžko pojedu, přijel bych domů v 5:00...
takže pojedu určitě v těch 21:00...
Další věc je ta, že na 3 hodiny nevím jestli to má cenu :mistake
Musíte sami přiznat že jestli přijedu s bráchou jen cesta tam a zpět nás bude stát skoro litr :rolleyes: pro 3 hodiny...

Sere mě to, rád bych přijel...škoda, že jsem na ty F1 přišel tak pozdě...
kdybych to byl vědel dřív termín srazu by byl možná jiný :(

Nesejdem se dřiv?
Vlak mi přijede do Brna v 15:00 nebo v 17:00

Jak ostatním jezdí vlaky?
pas!k (3765)|6.4.2007 09:43
Mno tak jako f1 neresim .. a pokud je chcete opravdu a videt a treba si je chcete vychutnat prespete i s brachou v brne stejne vam to tu nekdo nabizel a pak bezte do nejakyho tipace date si vyprostovak hned z rana mrknete na f1 na platne a pak hura domu ::)
tgfh (2985)|6.4.2007 09:59
No možná, že to jízdné nebude tolik stát...přijedu v 17:00 a odjedu v 21:00 :D
/Na F1 se chcu dívat doma
mech13 (5526)|6.4.2007 10:04
P@pi co to ma znamenat ten statuts na ICQ?! doufam ze to taky nakonec nesabotujes
P@pi (1519)|6.4.2007 10:09
A myslíš, že za to můžu? Já tam víceméně musím (kvůli KP) a opravdu nevim jestli to půjde. Právě mi odchází krk a plíce do věčných lovišť... grrrr :mad:.

Chjo budu dělat co můžu, abych se tam dostal :(.

EDIT: musím to vyřešit s KP, ale ten je momentálně nedostupnej i na telefonu :/
ICEBOSS (3435)|6.4.2007 12:01
Hm. Takze umrtnost... :mad::mad: To je takovej problem udelat si 1 vecer cas, zvlast kdyz to datum bylo znamy docela dlouho dopredu? :mad::mad:

tgfh - jestli jsou duvod toho, ze neprijedes na sraz nejaky priblbly formule 1, na ktery se muzes podivat ze zaznamu (nebo z videa nebo nahrany v komplu) tak se di vycpat. Kdybys mel listek primo na zavod, tak nereknu... Takze s tebou ani brachou pocitat nebudu.

hele. jestli vas prijde 5, tak me:
1. na*erete
2. vcera sem tam zaplatil zalohu v hospode

Martin Šejnoha - dojde pozdějc, budem v Modry ruzi
Pas!k
tequilla
-HoNY-
Jan Čerbák
P@pi - koukej se uzdravit, jinak te prijdu lecit preskotem :mad:
Iceboss
Wizaard + bratr
Karel Polívka
Mech 13
Pavel P
Zdenek Michalek

[quote=Martin Šejnoha]hadru? když ten kýbl správě postravíš abyk němu měli všichni blízko tak netřeba ale v tom kanclu si radši dej na podlahu igelit[/quote]
ne na zbytky nestraveneho alkoholu, ale na krev... :D

[quote=pavel_p]No, myslím skoro určitě přijdu. Ale pokud jsou v seznamu lidé jako já, který napsal, že jen pokud mi do toho nevleze nějaká víkendovka, což je tak 50/50, tak bych asi s moc lidmi nepočítal. Proto jsem ti kdysi dal nějaké reputační body za odvahu, posledně mě totiž organizace takovéhoto setkání dost nasrala. Zvlášť když přijde půlka účastníků pozdějc.

Takže nějaká ta dřevěná či modrá růže (pletou se mi názvy) po šesté ?

Btw, startrek jsem neviděl snad 10 let, asi budu mimo :-(, TV prakticky nesleduji.[/quote]
sraz bude v 18 na nadrazi pod hodinama pro vsechny, at se nenahanime jak blbci. kdo bude mit dotazy nebo prijde pozdejc primo do ruze, napise mi smsku, at na neho necekame jak niggas.

[quote=pas!k]Mno ja stale nevim jestli dorazim pokud ano zrejme ne na dlouho ale budu se snazit prijit ..[/quote]
ale vis :):notsure
tgfh (2985)|6.4.2007 12:43
Prostě mi termín a hlavně hodina nesedla...
Nevím jako kdo přišel na těch 18:00, jestli jsi těch 18:00 navrhnul jen tak jak se ti to hodilo...osobně si myslím, že jses měl zeptat těch co přijíždí z daleka v kolik jim jedou vlaky, v kolik jim to vyhovuje...

jsem takovy že dlouho do noci nevydřím, zezačátku jsem řešil otázku jak tu noc přežuju, nyní jsem zjistil, že jsou ještě k tomu ráno F1 (a ještě závod v malajsii - pro mě nejzajímavější okruh), takže je to jasné že v 21:00 bych 100% jel dom...

Možná, že jsem jediný kterému těch 18:00 přijde na začátek srazu pozdě...

Sere mě to taky, zezačítku jsem se snažil aby tam jelo co nejvíce lidí, a nyní se tam asi neukážu...

Pokud by jsme se sešli kolem 15:00 (14:55 mi přijíždí vlak) tak bych určitě přijel, ale sami musíte uznat že na tu chvilku to nemá cenu vyvalit tolik peněz za vlak...
P@pi (1519)|6.4.2007 12:56
Stále jsem nepochopil proč je tak nutné vidět ten závod v reálném čase...

Nestačí si nahrát nebo jen vidět výsledky?
Omg, dyť je to jen pár pitomejch formulí. ICEBOSS je na pohled určitě zajímavější :p. Btw mě cesta vyjde na 400Kč, ty kráso... NO tak to je skvělý :mad:. Dementní dráhy, bych to z fleku postřílel. Celá cesta vlakem by mě vyšla na 600Kč. Budu muset jet busem, fakt skvělý... :eek:

Co se týče mně osobně, tak já stále nevim. Pravidelně přikládám čelo k mému preskotu, ale moc to nepomáhá :cry. Budu se snažit ze všech sil přijet, ale spíš se to zhoršuje :/.

Teď ještě koukám na podpis našeho tequilláka :D.
tequilla (1015)|6.4.2007 13:11
[QUOTE=P@pi]Stále jsem nepochopil proč je tak nutné vidět ten závod v reálném čase...[/QUOTE]
Take mi pointa v dobe vsemoznych rekorderu unika...

[QUOTE=P@pi]Btw mě cesta vyjde na 400Kč, ty kráso... NO tak to je skvělý :mad:. Dementní dráhy, bych to z fleku postřílel. Celá cesta vlakem by mě vyšla na 600Kč. Budu muset jet busem, fakt skvělý... :eek: [/QUOTE]
Ja zaplatim litr za benal, zacal jsem setrit od chvile, kdy jsem se o srazu dozvedel ;).

[QUOTE=P@pi]Co se týče mně osobně, tak já stále nevim. Pravidelně přikládám čelo k mému preskotu, ale moc to nepomáhá :cry. Budu se snažit ze všech sil přijet, ale spíš se to zhoršuje :/.[/QUOTE]
Nezbyva nez poprat opacny prubeh nemoci a doufat v brzke uzdraveni (max. do zitrejsiho poledne)

[QUOTE=P@pi]Teď ještě koukám na podpis našeho tequilláka :D.[/QUOTE]
JJ, je to tragedie...ale jeste snad vyjde moznost prespani u jedne kalupinky, tak to by potom bylo toco :eek:.
ICEBOSS (3435)|6.4.2007 14:23
[quote=tgfh]Prostě mi termín a hlavně hodina nesedla...
Nevím jako kdo přišel na těch 18:00, jestli jsi těch 18:00 navrhnul jen tak jak se ti to hodilo...osobně si myslím, že jses měl zeptat těch co přijíždí z daleka v kolik jim jedou vlaky, v kolik jim to vyhovuje...

jsem takovy že dlouho do noci nevydřím, zezačátku jsem řešil otázku jak tu noc přežuju, nyní jsem zjistil, že jsou ještě k tomu ráno F1 (a ještě závod v malajsii - pro mě nejzajímavější okruh), takže je to jasné že v 21:00 bych 100% jel dom...

Možná, že jsem jediný kterému těch 18:00 přijde na začátek srazu pozdě...

Sere mě to taky, zezačítku jsem se snažil aby tam jelo co nejvíce lidí, a nyní se tam asi neukážu...

Pokud by jsme se sešli kolem 15:00 (14:55 mi přijíždí vlak) tak bych určitě přijel, ale sami musíte uznat že na tu chvilku to nemá cenu vyvalit tolik peněz za vlak...[/quote] to jako chces kalit pres den, jo? no lol... 18:00 je prave proto, aby lidi, co pres den pracuji (treba KP pracuje urcite i v sobotu) mohli prijit taky... I ja mam pres den dost veci na praci, takze kalit se chodi proste vecer.

[quote=P@pi]Stále jsem nepochopil proč je tak nutné vidět ten závod v reálném čase...

Co se týče mně osobně, tak já stále nevim. Pravidelně přikládám čelo k mému preskotu, ale moc to nepomáhá :cry. Budu se snažit ze všech sil přijet, ale spíš se to zhoršuje :/.
[/quote] taky to nechapu, ale rozumnej. ruzni lide maji ruzne vrtochy. treba duchodci maji sva oblibena mista v salinach, stari dedkove svoje pullitry v hospodach a nekteri proste potrebuji sledovat v realnem case doma na gauci formule... ty vubec nerozumis jeho potrebam :mistake (ironie)

na teplotu pouzivej scythe shogun ! :D
tgfh (2985)|6.4.2007 22:03
A Vám ostatním těch 18:00 vyhovuje? Kdy tam budete? Pokud by tam už někdo byl v 15:00 tak bych tam na 15:00 taky přijel...6 hodin v Brně už by pro mě cenu dávalo...
P@pi (1519)|7.4.2007 09:28
Hmm pánové, tak držím palce ať Vám to vyjde. Nejsem ve stavu, kdybych mohl někam jet několik hodin a jěště sedět v hospě.

Chjo a já se tak těšil na ty steaky... :rolleyes:

Doufám, že ten sraz vyjde dobře, přijde dost lidí a na další nebudeme muset čekat dlouho :thumb.

EDIT: abych nezapomněl... vemte foťák a všechno zveřejnit :D
Petr S. (1220)|7.4.2007 09:55
[QUOTE=tgfh]A Vám ostatním těch 18:00 vyhovuje? Kdy tam budete? Pokud by tam už někdo byl v 15:00 tak bych tam na 15:00 taky přijel...6 hodin v Brně už by pro mě cenu dávalo...[/QUOTE]

No já musím říct za sebe, že kdyby to začalo dřív, třeba v těch 15:00, jak píšeš, tak bych se tam zkusil taky nějak dostat. V 18:00 už je pro mě pozdě, protože bych se pak musel ještě nějak dostávat domů (jsem stejný jako ty tgfh, taky moc neponocuju). Ale zas na druhou stranu chápu, že jestli to ostatním vyhovuje spíš na 18:00, tak jsme v menšině... Holt Brno je zlatá loď a když tam nebydlíš, tak je to těžký.

Jinak teda všem přeju pěkný zážitky ze srazu - to nás tu večer asi moc nebude co? :cry :D Třeba se na příštím ukážu taky :notsure
boboco (1987)|7.4.2007 10:39
Když jsem se dnes podíval do kalendáře... no je mi zkrátka líto, že vás, bando, neuvidím. Pročetl jsem si poslední příspěvky, rozhořela se to vášnivá debata, koukám. Jen pár komentářů:
to P@pi: Brzy se uzdrav, chlape, a doufám, že na dalším srazu budu moct být i já, i ty:)
to tgfh: Vy*er se na formulky a koukej to tam pořádně roztočit:).
to Karel Polívka: Nemůžu si to odpustit, ale ten komentář k oblibě piva - 100% souhlas, nechápu a nikdy nepochopím, proč je chlemtání piva dnes tak populární:) -jinak jsem rád, že jste se nakonec rozhodl přijet, bez Vás by to jednoduše nebylo ono. A to, že se rozhodl přijet i Zdeněk Michálek, báječné:thumb.

A jinak přeji všem, ať ten srázek dopadne opravdu co nejlíp a těším se alespoň na ty fotečky, když už nemůžu být přímo u toho:turtle. Už zas musím zmizet, tak ahooooooj všichni.
Honny (262)|7.4.2007 11:09
[QUOTE=ICEBOSS]ne ze vas prijde 5 :D :eek: a nakonec budü s KP popijet pomerancovej dzus sam... :o[/QUOTE]
Vzpomínka na sraz Živě před rokem a půl?

[SIZE="1"](to už je tak dlouho sakra? xD)[/SIZE]
-HoNY- (557)|7.4.2007 17:10
[QUOTE=Honny]Vzpomínka na sraz Živě před rokem a půl?

[SIZE="1"](to už je tak dlouho sakra? xD)[/SIZE][/QUOTE]
Ten čas ale utíká, už jsem stihl začít plešatět :D
tgfh (2985)|7.4.2007 19:46
Hoši upřímně vám přeju skvělý sraz, užijte si ho, já se tam opravdu neukážu...
Mrzí mě, že mě (a bráchu) na srazu neuvidíte, ale měl jsem pár důvodů proč nepřijet:
1) dnes jsem měl hodně věcí na práci
2) do noci dlouho nevydžím
3) nebyl zajištěný pořádný nocleh
4) momentálně jsem švorc a vlaky jsou drahé
5) zítra ráno se jedou F1
/6) alkohol nepiju, viděli by jste mě max. s kofolou/

Asi jsem si ve Vaších očích hodně pohoršil, neměl jsem tolik slibovat, že se tam ukážu...reakce na to že nepřijedu byla o to horší...

Ale těší mě, že si mě vážíte a že jste chtěli abych s bráchou přijel...
-HoNY- (557)|8.4.2007 00:19
ad 1) Já taky, prostě jsme je přerušil a teď po pár piwech pokračuju.
ad 2) Nikdo není dokonalý, já spím přes den.
ad 3) U ICE na zemi se dá spát. ;-)
ad 4) Já taky, a to si ještě musím v úterý koupit šalinkartu.
ad 5) Za chvíli se du na ně podívat.
ad 6) KP taky ne a tequilla protože řídí.

Rád bych poděkoval všem účastníkům (tequilla, Jan Čerbák, ICEboss, Wizaard + bratr, Karel Polívka, Mech 13, Pavel P, Zdenek Michalek) a také lidem konkurenčních fór, co se bez ohlášení dostavili: gl_st0rm (o4um), Lord, Nordir, honny (všichni PCT). Tady vidíte, že i neočekávaní jedinci se mohou dostavit, pro příště nikdo žádný výmluvy.

Další věc je, že se tu rozdávali zadarmo trička SH a byly tu k vidění i 2 kousky historické ATI Rage FURY MAXX.

btw: Napište mi, jak dopadl ICE, když jsem odcházel, měl za sebou 8mou vodku z juicem a byl docela v náladě :)
Honny (262)|8.4.2007 10:26
[QUOTE=-HoNY-]Ten čas ale utíká, už jsem stihl začít plešatět :D[/QUOTE]
Tj, je to hrůza, mládí už mi uteklo, zachvilku si budu hledat místo v domově důchodců :(
[QUOTE=tgfh]/6) alkohol nepiju, viděli by jste mě max. s kofolou/[/QUOTE]
To já taky ne...

[QUOTE]Lord, Nordir, honny (všichni PCT).[/QUOTE]héj, já sem všude, tak jaký PCT... :P Tady sem byl dlouho druhej / třetí v počtu postů... :)
pavel_p (993)|8.4.2007 11:02
Děkuji za fajn sraz

[QUOTE=-HoNY-]btw: Napište mi, jak dopadl ICE, když jsem odcházel, měl za sebou 8mou vodku z juicem a byl docela v náladě :)[/QUOTE]
Asi dobře, ve tři ráno vypadal pořád stejně, teda nevím jak mu je dnes. Ten džus určitě není moc zdravý ...
tequilla (1015)|8.4.2007 11:50
Tak jsem si prave rikal, ze sem postnu par fotek ze vcerejsiho srazu, ale vzal jsem si sebou blbej kabel k fotaku (holt Nikon ma jinou koncovku nez mini-USB ,ktery potrebuju na Fuji, ktery jsem mel sebou :notsure). Neda se nic delat, musite vydrzet do zitrka. Jinak diky vsem zucastnenim a doufam, ze pristi akce se uskutecni brzy a hlavne v Praze.

[QUOTE=pavel_p]Děkuji za fajn sraz. Asi dobře, ve tři ráno vypadal pořád stejně, teda nevím jak mu je dnes. Ten džus určitě není moc zdravý ...[/QUOTE]
Kdyz jsem odchazel ja, tak do sebe lil uz jen vodu, snad bude v poho :D.

[QUOTE=tgfh]Hoši upřímně vám přeju skvělý sraz, užijte si ho, já se tam opravdu neukážu.../6) alkohol nepiju, viděli by jste mě max. s kofolou/[/QUOTE]Ja celou noc musel pit Grenu a ted je mi z ni vic blbe nez kdybych do sebe lil absinth...takze tento duvod neuznavam ani jako pokus :).

[QUOTE=-HoNY-]ad 1) Já taky, prostě jsme je přerušil a teď po pár piwech pokračuju.[/QUOTE]
JJ, neni dulezite se zlit, ale zucastnit se....

[QUOTE=Honny]Tj, je to hrůza, mládí už mi uteklo, zachvilku si budu hledat místo v domově důchodců :([/QUOTE]
Ja mam nastesti protekci u jednoho zakaznika (domov duchodcu) a tak uz mam rezervacku na jeden flek ;).
mech13 (5526)|8.4.2007 12:41
jak jste tam pak dopadli? do kolika tam vydrzel KP? vyresili jste tam pak jeste neco?
ja sem odesel tak brzo protoze na me na byte cekala pritelkyne:inlove
ten rozvoz sem stihl:p sice tak tak ale stihl
btw tesim se na nejaky ty fotky
tricko je vpohode, diky vsem za ucast a tesim se na dalsi sraz

EDIT: vsichni na srazu a na foru skoro zadny novy posty:D
ICEBOSS (3435)|8.4.2007 16:50
brytro... du sem nahazet nejaky ty fotky. bohuzel KP foceni sabotoval a svoje nejpovedenejsi fotky smazal :(
mech13 (5526)|8.4.2007 16:56
[QUOTE=ICEBOSS]brytro... du sem nahazet nejaky ty fotky. bohuzel KP foceni sabotoval a svoje nejpovedenejsi fotky smazal :([/QUOTE]
kdo ho k tomu fotaku pustil?! vdyt tam parkrat byl docela pekne... nebo tam zustal jediny strizlivy a ostatni nebyly v takovym stavu aby ho dokazali zastavit?
Martin Šejnoha (255)|8.4.2007 16:57
a co takové ty programy na obnovu nechtěně smazaných dat?:idea :D
Karel Polívka (1485)|8.4.2007 17:03
[QUOTE=mech13]kdo ho k tomu fotaku pustil?! vdyt tam parkrat byl docela pekne... nebo tam zustal jediny strizlivy a ostatni nebyly v takovym stavu aby ho dokazali zastavit?[/QUOTE]
Ne všechny. Nemá fotit lidi, kteří to nechtějí, když dělá skopičiny (například když si usmyslí, že mě začně škrtit :-)).
Karel Polívka (1485)|8.4.2007 17:03
[QUOTE=Martin Šejnoha]a co takové ty programy na obnovu nechtěně smazaných dat?:idea :D[/QUOTE]
Co Ty že ses tam vůbec neukázal?
ICEBOSS (3435)|8.4.2007 17:04
moc prace :) to co mam bude muset stacit :)
ICEBOSS (3435)|8.4.2007 17:05
[quote=Karel Polívka]Ne všechny. Nemá fotit lidi, kteří to nechtějí, když dělá skopičiny (například když si usmyslí, že mě začně škrtit :-)).[/quote]
sem se ti jenom snazil udrzet hlavu nad stolem, aby ti nepadala do jidla :p
mech13 (5526)|8.4.2007 17:13
jak to nakonec dopadlo s uctem? nezustalo tam neco viset? myslim ze sem po sobe zaplatil vsechno, ale clovek nikdy nevi...
ICEBOSS (3435)|8.4.2007 17:15
vsehno to vyslo :) takze ucet v pohode :)

jinak do rana sme vydrzeli 3 :) Jan Cerbak, KP a ja :)) Koncili sme v 5 v nonstopu 21...
Martin Šejnoha (255)|8.4.2007 17:54
bohužel... byl jsem moc utahanej... asi by jste mě museli nosit na zádech:cool: po pár hodinách spaní jsem zašel na čtyři vedle za holkama a hurá spát
tgfh (2985)|8.4.2007 18:17
A kolik vás tam teda nakonec bylo? Jestli počítám dobře tak kolem 10 že?
ICEBOSS (3435)|8.4.2007 18:30
myslim ze nakonec 13 :)