Mám takový malý dotaz nevíte proč mám i téhle grafické karty tak vysoké teloty asi okolo 70 stupŇů to není normální,přidání větráčku teplota pořád stejná a v klidu 52 stupňů.prosím o radu. Říká se že to není dobrá značka,můžete to potvrdit nebo vyvrátit!!
70°C je vysoká teplota.? :eek: :eek: :eek:
Hele tohle je uplně běžná teplota, viděl jsem grafiky, kde teplota stoupala ke 100°C - to je teprve vysoká teplota.
Opravdu bych se toho nebál! :thumb
Hele tohle je uplně běžná teplota, viděl jsem grafiky, kde teplota stoupala ke 100°C - to je teprve vysoká teplota.
Opravdu bych se toho nebál! :thumb
Můžeš poslat nějaké foto nebo odkazy na fotky té grafické karty?
Že by to mělo stejně s ventilátorem jako bez něho je zvláštní, ale jinak 70°C se ještě celkem dá.
Zkoušel jsi sundat chladič? Je tam pasta? A jaká? Sedí chladič "nadoraz"?
Jetway nebyla v době, kdy dělali základní desky špatná značka. Dneska nevím, ale tak hrozný to bejt snad nemůže :D.
Že by to mělo stejně s ventilátorem jako bez něho je zvláštní, ale jinak 70°C se ještě celkem dá.
Zkoušel jsi sundat chladič? Je tam pasta? A jaká? Sedí chladič "nadoraz"?
Jetway nebyla v době, kdy dělali základní desky špatná značka. Dneska nevím, ale tak hrozný to bejt snad nemůže :D.
Jj tady ti to posílám [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] je tady všechno i stránky na jetway.Ale chladič jsem radši nesundával ani nevím jestli je tam pasta a chladič nevím jestli je na doraz.Ale mě to při této teplotě co jsem psal padá PC při zátěži ve hrách,jinak nepadá při běžné práci.
Každopádne skontroluj osadenie chladiča. Aj keď je ten chladič z tých menších, 7600GS musí v poho uchladiť na oveľa nižšie teploty. Moja pretaktená Gainwardka ( kde pasív pokrýva navyše aj pamäte ) dáva pri záťaži a otáčkach fanu 80% max. 50 - 52 °C
sundej ten chladic, utri benzinem pouzitou "teplovodivou" zvykacku, nanes novou pastu a zase chladic nasad.
JÁ už nemám grafiku v pc ted jsem přepl na starou integrovanou grafárnu a tu novou jsem vyndal z pc.Chladič radši nebudu sundávat,protože to chci reklamovat a nechci abych to zničil,ale bude to nejspíš špatně nasazený chladič nebo špatně nanesená chladící pasta.Počítač s integrovanou grafárnou jede úplně v pohodě vůbec mi nepadá snad až vyreklamuji grafiku že už to bude všechno OK.