Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

vysoká teplota u jetway nVidia GeForce 7600GS

okounek (106)|19.3.2007 21:28
Mám takový malý dotaz nevíte proč mám i téhle grafické karty tak vysoké teloty asi okolo 70 stupŇů to není normální,přidání větráčku teplota pořád stejná a v klidu 52 stupňů.prosím o radu. Říká se že to není dobrá značka,můžete to potvrdit nebo vyvrátit!!
Withman (1337)|19.3.2007 21:31
70°C je vysoká teplota.? :eek: :eek: :eek:

Hele tohle je uplně běžná teplota, viděl jsem grafiky, kde teplota stoupala ke 100°C - to je teprve vysoká teplota.

Opravdu bych se toho nebál! :thumb
P@pi (1519)|19.3.2007 21:34
Můžeš poslat nějaké foto nebo odkazy na fotky té grafické karty?
Že by to mělo stejně s ventilátorem jako bez něho je zvláštní, ale jinak 70°C se ještě celkem dá.

Zkoušel jsi sundat chladič? Je tam pasta? A jaká? Sedí chladič "nadoraz"?

Jetway nebyla v době, kdy dělali základní desky špatná značka. Dneska nevím, ale tak hrozný to bejt snad nemůže :D.
okounek (106)|19.3.2007 21:53
Jj tady ti to posílám [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] je tady všechno i stránky na jetway.Ale chladič jsem radši nesundával ani nevím jestli je tam pasta a chladič nevím jestli je na doraz.Ale mě to při této teplotě co jsem psal padá PC při zátěži ve hrách,jinak nepadá při běžné práci.
robky (3195)|19.3.2007 23:07
Každopádne skontroluj osadenie chladiča. Aj keď je ten chladič z tých menších, 7600GS musí v poho uchladiť na oveľa nižšie teploty. Moja pretaktená Gainwardka ( kde pasív pokrýva navyše aj pamäte ) dáva pri záťaži a otáčkach fanu 80% max. 50 - 52 °C
ICEBOSS (3435)|21.3.2007 17:15
sundej ten chladic, utri benzinem pouzitou "teplovodivou" zvykacku, nanes novou pastu a zase chladic nasad.
okounek (106)|27.3.2007 21:46
JÁ už nemám grafiku v pc ted jsem přepl na starou integrovanou grafárnu a tu novou jsem vyndal z pc.Chladič radši nebudu sundávat,protože to chci reklamovat a nechci abych to zničil,ale bude to nejspíš špatně nasazený chladič nebo špatně nanesená chladící pasta.Počítač s integrovanou grafárnou jede úplně v pohodě vůbec mi nepadá snad až vyreklamuji grafiku že už to bude všechno OK.
okounek (106)|18.10.2007 20:03
tak jsem tu grafárnu konečně vyreklamoval a víte že byla úplně špatná taky ji zkoušeli a potvrdili že byla špatná tak mě ji vyměnili za tu stejnou a už jsem ji zkoušel rozjet a v poho zatím frčí i teploty jsou v normálu ale hlavně pc nepadá tak už jsem nic nepište je to vyřešený ju? :-)