ovladače geforce 8600M GS help pls
dobrý den,
dnes jsem si stáhl nejnovější drivery na 8600M GS, protože je po mě chtěla jedna hra, ale když se je snažím nainstalovat, tak mi to píše následující:" Program nastavení Nvidia nenalezl žádné ovladače, které jsou kompatibilní s vaším současným HW. Nastavení bude nyní ukončeno."
používám OS win 7-32bit
instaluji ovladače stažené z ofiko webu. konkrétně se jedná o ovladače nvidia drivers 197.16 pro win7-32 bit
Nevíte někdo co s tim?
díky moc za radu
dnes jsem si stáhl nejnovější drivery na 8600M GS, protože je po mě chtěla jedna hra, ale když se je snažím nainstalovat, tak mi to píše následující:" Program nastavení Nvidia nenalezl žádné ovladače, které jsou kompatibilní s vaším současným HW. Nastavení bude nyní ukončeno."
používám OS win 7-32bit
instaluji ovladače stažené z ofiko webu. konkrétně se jedná o ovladače nvidia drivers 197.16 pro win7-32 bit
Nevíte někdo co s tim?
díky moc za radu
mam sony vaio VGN-FZ31Z. na ofiko strankach jsou pouze drivery na win vista 32-bit. ovladace na win 7 32 bit, tam zatim nejsou. mam zkusit ty ovladace na visty nainstalovat?
Stáhni si aktuální drivery, před jejich instalací odinstaluj ovladače a v nouzovém režimu vyčisti zbytky ovladačů pomocí Driver Sweeperu. O jakou hru se jedná ? Zkoušel jsi ji spustit se starými drivery ? Objevovaly se nějaké problémy při spuštění/instalaci ?
jedna se o LINEAGE II, pri spousteni se mi vzdy ukaze tato chybova hlaska:
2010.6.3 22:23:45
CPU : GenuineIntel Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T8300 @ 2.40GHz @ 2395 MHz 2047MB RAM
Video : NVIDIA GeForce 8600M GS (6760)
PosCode : LS1(146) 0:0:0 2/0 [385]
General protection fault!
History: UOrcMove::CalculateCRC32 <- 1.510000::0 <- UGameEngine::Init <- InitEngine
kamosi mi poradili at zkusim nainstalovat novy ovladace graficky karty a pak nastal problem ktery jsem popisoval na zacatku vlakna.
jinak hru jsem naposledy provozoval na vistach(win7 jsem instaloval nekdy v breznu), pri instalaci hry zadna chybova hlaska, se starymi drivery taky nechodila. problem by mohl byt jeste v tom, ze ji chci hrat na neofiko serveru a prepisuju nejake soubory ve slozce hry v program files, ale jinejm lidem to zase chodi uplne v pohode...
EDIT: kdyz jsem zkousel postup, ktery uvadel kevin00, tak opet problem jako na zacatku vlakna.
2010.6.3 22:23:45
CPU : GenuineIntel Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T8300 @ 2.40GHz @ 2395 MHz 2047MB RAM
Video : NVIDIA GeForce 8600M GS (6760)
PosCode : LS1(146) 0:0:0 2/0 [385]
General protection fault!
History: UOrcMove::CalculateCRC32 <- 1.510000::0 <- UGameEngine::Init <- InitEngine
kamosi mi poradili at zkusim nainstalovat novy ovladace graficky karty a pak nastal problem ktery jsem popisoval na zacatku vlakna.
jinak hru jsem naposledy provozoval na vistach(win7 jsem instaloval nekdy v breznu), pri instalaci hry zadna chybova hlaska, se starymi drivery taky nechodila. problem by mohl byt jeste v tom, ze ji chci hrat na neofiko serveru a prepisuju nejake soubory ve slozce hry v program files, ale jinejm lidem to zase chodi uplne v pohode...
EDIT: kdyz jsem zkousel postup, ktery uvadel kevin00, tak opet problem jako na zacatku vlakna.
[quote=tomaszahradnik;379622]kdyz jsem zkousel postup, ktery uvadel kevin00, tak opet problem jako na zacatku vlakna.[/quote]
Vůbec se nedivím. Co si před instalací přečíst poznámky k vydání?
[SIZE="1"]Note:
The following notebooks are not supported in this release:
1. Notebooks supporting Hybrid Power.
2. Fujitsu notebooks – support will be added in a later release. Fujitsu Siemens (FSC) notebooks are supported in this release
3. Sony VAIO notebooks – support will be added in a later release. Sony VAIO Windows 7 users can click here for driver update support.
4. Any notebook that is launched after the release date of this driver.[/SIZE]
Co se týče chybové hlášky, zkus reinstalovat klienta.
Vůbec se nedivím. Co si před instalací přečíst poznámky k vydání?
[SIZE="1"]Note:
The following notebooks are not supported in this release:
1. Notebooks supporting Hybrid Power.
2. Fujitsu notebooks – support will be added in a later release. Fujitsu Siemens (FSC) notebooks are supported in this release
3. Sony VAIO notebooks – support will be added in a later release. Sony VAIO Windows 7 users can click here for driver update support.
4. Any notebook that is launched after the release date of this driver.[/SIZE]
Co se týče chybové hlášky, zkus reinstalovat klienta.
Klient lineage pro private servery je hrozne prasacka zalezitost a rozchodit to je pomerne narocna zalezitost, protoze se to po kazdy instalaci a na kazdym stroji chova uplne jinak, ale co si tak pamatuju, nejlepsi reseni bylo smazat slozku system (ze slozky hry) a zkopirovat tam slozku system dodavanou od danyho serveru. Kdyz to nevyjde, odinstalovat, smazat celou slozku hry, nainstalovat, smazat slozku system, zkopirovat novou a hezky dokolecka :)