Gigabyte utility Gamer HUD Lite
Cus chtel bych se zeptat:
1) Proc mi nejde jak koli neco nastavovat proste nemuzu delat nic jen koukat na tu aplikaci :eek:
Nedokazu pochopit proc mi HUD nedovoli cokoli menit.
2) Je to bezpecny? :)
Grafika: Gigabyte GTX260OC
1) Proc mi nejde jak koli neco nastavovat proste nemuzu delat nic jen koukat na tu aplikaci :eek:
Nedokazu pochopit proc mi HUD nedovoli cokoli menit.
2) Je to bezpecny? :)
Grafika: Gigabyte GTX260OC
V první řadě bych vyzkoušel různé buildy HUD. V minulosti GB vypustil verze, které nedělaly, co měly a v násl. buildech to opravili.
Jinak verze Lite nedovoluje měnit napětí jádra a teď si nejsem vůbec jistý, jestli ta tvoje karta vůbec má ten obvod Votage Gear Overdrive pro změnu V.:notsure Podle mě ne.
A pokud ti jde jen o "přetaktování karty", stejně dobře, nebo lépe poslouží např. Evga Precision, nebo Riva Tuner.
P.S. Co myslíš tím "je to bezpečný"?
Jinak verze Lite nedovoluje měnit napětí jádra a teď si nejsem vůbec jistý, jestli ta tvoje karta vůbec má ten obvod Votage Gear Overdrive pro změnu V.:notsure Podle mě ne.
A pokud ti jde jen o "přetaktování karty", stejně dobře, nebo lépe poslouží např. Evga Precision, nebo Riva Tuner.
P.S. Co myslíš tím "je to bezpečný"?
Zmenu voltaze maji vsechny 260-ky, ani moc nezalezi na tom "GB" chipu (ostatne ono se to s nim ma asi jako s "GB" SATA). Podobne na tom byly karty od MSI (Magic OS nebo jak tomu nadavaly, Ausus tomu nadaval Doctor nebo tak nejak)