notebook toshiba rozdíl???poradte
Ahoj již podle návu potřebuji poradit jakej je rozdíl mezi tímto [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a tímto notasem [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
samozřejmě kromě ceny.u té dražší varianty nemají v nadpisu uvedeno led předpokl. že se jedná asi o podsvícení?????jaké tam teda je?je to horší nebo lepší???osvětlite mi prosím někdo tuto problematiku.
Děkuji
samozřejmě kromě ceny.u té dražší varianty nemají v nadpisu uvedeno led předpokl. že se jedná asi o podsvícení?????jaké tam teda je?je to horší nebo lepší???osvětlite mi prosím někdo tuto problematiku.
Děkuji
Satellite L500–1Q PSLS3E-03F00ECZ
Fast Ethernet LAN 10BASE-T/100BASE-TX
3× USB 2.0 (2× vpravo)
Lithium-Ion baterie – výdrž baterie až 2:20 hodiny
Barva: Hliníkově stříbrná se stříbrnou klávesnicí
Satellite L500D-136 PSLT9E-02600ECZ
Fast Ethernet LAN 10BASE-T
2× USB 2.0 (vpravo)
Lithium-Ion baterie – výdrž baterie až 2:40 hodiny
*někde uvádějí WiFi b/g (bez N)
Fast Ethernet LAN 10BASE-T/100BASE-TX
3× USB 2.0 (2× vpravo)
Lithium-Ion baterie – výdrž baterie až 2:20 hodiny
Barva: Hliníkově stříbrná se stříbrnou klávesnicí
Fast Ethernet LAN 10BASE-T
2× USB 2.0 (vpravo)
Lithium-Ion baterie – výdrž baterie až 2:40 hodiny
*někde uvádějí WiFi b/g (bez N)
díkes za pomoc.Nicméně mi chceš říct že je tam navíc 1 usb a o 20min. vetší výdrž baterie za skoro 1500kč navíc?
[quote=Richmond;382125]Satellite L500–1Q PSLS3E-03F00ECZ
[/quote]
Pokud jsem klikal na ty odkazy z 1.prispevku spravne, tak oba modely byly L500 (L500D = AMD CPU) a rozdil mezi nimi je krome LED displaye hlavne v typu RAM, takze nejspis bude jiny i chipset (u DDR3 novejsi). Navic u Toshiby je z techto uveden jen model 1QE (DDR3).
[/quote]
Pokud jsem klikal na ty odkazy z 1.prispevku spravne, tak oba modely byly L500 (L500D = AMD CPU) a rozdil mezi nimi je krome LED displaye hlavne v typu RAM, takze nejspis bude jiny i chipset (u DDR3 novejsi). Navic u Toshiby je z techto uveden jen model 1QE (DDR3).
Proc by se mela chlubit necim, co uz zrejme ani nevyrabi? LED displeje v notesech jsou bezny akorat posledni rok bfucka neberou nic bez samolepky hd / led pripadne 3d mega giga :mistake
ten rozdíl displeje mě zajímá.rozepište se otom někdo prosím.tzn. jestli to není led displej tak nebrat????
Ahoj,
ještě jsem si všimnul, že ten dražší model má BlueTooth navíc, má "slabší" procesor a paměti teda jen DDR2, jak tady už bylo zmíněno.
Koukal jsem i na české stránky výrobce - což btw. můžeš udělat sám - a tam popisují jen model Satellite L500-1QE (PSLS3E-03F00ECZ), kde zas jsou DDR3 a BlueTooth... :rolleyes:
Jinak osobně by mě vcelku od koupě odrazoval takový "zmatek" ve značení a popisu a asi se poohlédnul po něčem jiném. Nebyl bych zvědavej na to, abych doma rozbalil krabici a nakonec tam (ne)bylo něco úplně jiného. Ale to je samo tvoje věc ;-)
Přeju šťastnou ruku při výběru :thumb
ještě jsem si všimnul, že ten dražší model má BlueTooth navíc, má "slabší" procesor a paměti teda jen DDR2, jak tady už bylo zmíněno.
Koukal jsem i na české stránky výrobce - což btw. můžeš udělat sám - a tam popisují jen model Satellite L500-1QE (PSLS3E-03F00ECZ), kde zas jsou DDR3 a BlueTooth... :rolleyes:
Jinak osobně by mě vcelku od koupě odrazoval takový "zmatek" ve značení a popisu a asi se poohlédnul po něčem jiném. Nebyl bych zvědavej na to, abych doma rozbalil krabici a nakonec tam (ne)bylo něco úplně jiného. Ale to je samo tvoje věc ;-)
Přeju šťastnou ruku při výběru :thumb