Congo vs ION
Dobrý den, budu si kupovat netbook, 12". Zaujaly mě 2 varianty a to
1. Lenovo S12 - Atom + ION [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
2. Aspire ONE s AMD k125
Je mi jasné že congo bude výkonnější, ale o kolik? Zajímaly by mě syntetické testy a testy grafik, ale nikde není nic k porovnání.
Hrál bych především war3 DotA a TMNF. Hlavní účel notebooku je na studium.
Váha tloušťka mě netrápí, díky za odpovědi.
1. Lenovo S12 - Atom + ION [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
2. Aspire ONE s AMD k125
Je mi jasné že congo bude výkonnější, ale o kolik? Zajímaly by mě syntetické testy a testy grafik, ale nikde není nic k porovnání.
Hrál bych především war3 DotA a TMNF. Hlavní účel notebooku je na studium.
Váha tloušťka mě netrápí, díky za odpovědi.
Atom ty hry imho neutáhne, sice je ION slušná grafika ale ta to nezachrání.. Měl jsem v ruce 751h (atom, o fous pomalejší) a ten procák tak akorát zvládá víc tabů s flash prvkama při prohlížení internetu a videí. Víc od něj nemůžeš chtít.
To už si dej do výběru spíš [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] s core2duo procesorem (značení celeron, menší cache, ale dvoujádro a výkonově je to stále uplně jinde). A HD4500 o tolik pomalejší nebude (to si kdyžtak srovnej, jak to s výkonem ve hrách je). Ten jsem měl v ruce taky a dá se používat v podstatě jako plnohodnotnej počítač (což atom ne). Navíc vydrží reálně kolem 6h na baterku, má HDMi a cena jen o fous vejš.
To už si dej do výběru spíš [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] s core2duo procesorem (značení celeron, menší cache, ale dvoujádro a výkonově je to stále uplně jinde). A HD4500 o tolik pomalejší nebude (to si kdyžtak srovnej, jak to s výkonem ve hrách je). Ten jsem měl v ruce taky a dá se používat v podstatě jako plnohodnotnej počítač (což atom ne). Navíc vydrží reálně kolem 6h na baterku, má HDMi a cena jen o fous vejš.