ASUS EAH5750 a Seasonic SS-400ET-F3
minule jak jsem se ptal (https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/46505-jakou-grafiku-si-mam-koupit#360501) tak jste mi doporučili více variant
já jsem si vybral tuto [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
a teď ji chci koupit tak jsem se podíval na ty parametry a všimnul jsem si že má požavak na zroj 450W
bude ten Seasonic stačit? (a to tam ještě píšou:"Pro bezchybný chod je požadován kvalitní zdroj s výkonem 450 W.")
já jsem si vybral tuto [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
a teď ji chci koupit tak jsem se podíval na ty parametry a všimnul jsem si že má požavak na zroj 450W
bude ten Seasonic stačit? (a to tam ještě píšou:"Pro bezchybný chod je požadován kvalitní zdroj s výkonem 450 W.")
Zdroj bude stačit úplně s přehledem, ještě bude rezerva, ta karta má docela srandovní spotřebu ;) Těch 450W tam píšou asi proto, že lidi mají ve zvyku kupovat ten nejlevnější odpad, ovšem toho je vcelku kvalitní zdroj, nemusíš se ničeho bát.
jo malou rezervu potřebuji protože mám ještě kartu s firewire konektory
ale uvažuji ale že do toho vrazím trochu více a koupím si 5770
ale zajímal by mě váš názor
co by jste si koupili vy?
jestli není 5750 nebo 5770 předražená na svůj výkon?
ale uvažuji ale že do toho vrazím trochu více a koupím si 5770
ale zajímal by mě váš názor
co by jste si koupili vy?
jestli není 5750 nebo 5770 předražená na svůj výkon?
tak pokial si chces zahrat dobre aj na full HD rozlisenitak vezmi radsej tu 5770 a aj na nubude seasonyc ss400w stacit
Já bych 5770 asi nebral. Pokud ti nevadí trochu vyšší spotřeba a absence DX11, pořiď 4870. Výkonem je ještě nad 5770 a stojí o litr méně. Pokud se neženeš za nízkou spotřebou a DX11, je to imho výhodný kup. ;)
5770(108W TDP) je výkonnejší od 5750(86W TDP) (čo je logické) ale tiež viac žerie... Čo je na tom tak ťažké ? Aj Seasonic 400w ho utiahne... alebo zober Jirikov návrh, HD4870(126W TDP) ktory tento zdroj tiež utiahne ... ani jedno znich nie je tragické... ak ale chceš mať istotu, a chceš rozširovať o nejaké prid. karty, prípadne upgrade v budúcnosti. Corsair VX450 alebo tento [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] Ja by som bral ten Seasonic Bronze. Tvoj procesor má malé TDP, všetky 3 návrhy GK tiež... dosak žeré málo, aj keby si tam mal 4 - 5 diskov a ti firewire kartu, tak ti to Seasonic 400w zvládne