SHW26 - eXp10it: 2
Kolik času zabrala tvorba: 5h
Pointa wallpaperu: Bulletproof testing - test neprůstřelnosti MSI desek
Zcela vlastní tvorba: Ne
Bylo při tvorbě použito něco nevlastního?
3D model: ne
Brush: ne
Obrázek, fotografie nebo textura: fotografie MB MSI 870A-G54 pro její vymodelování
Tutorial: ne
Pointa wallpaperu: Bulletproof testing - test neprůstřelnosti MSI desek
Zcela vlastní tvorba: Ne
Bylo při tvorbě použito něco nevlastního?
3D model: ne
Brush: ne
Obrázek, fotografie nebo textura: fotografie MB MSI 870A-G54 pro její vymodelování
Tutorial: ne
Dle pravidel přikládám screenshot z produkce potřebných modelů rozstřelené MB s odlétajícími kousky a model kulky + přípravy finální scény pro render... jako podklad pro vymodelování desky byl použít snímek desky MSI 870A-G54 z webu výrobce doplněný o vlastní textury z fotek jiného MB
Páči sa mi pointa - ale mohol si to dať do rozpracovaných... napr. Logo SHW by som dal menšie aby až tak nerušilo a tiež tá modrá sa hodí a ty si logo odfarbil :thumbdown Akurát mi nesedí ta "Bulletproof testing - test neprůstřelnosti MSI desek", pretože doska je evidentne na "cucky" a "prestrelená".
[quote=16cmfan;387954]Akurát mi nesedí ta "Bulletproof testing - test neprůstřelnosti MSI desek", pretože doska je evidentne na "cucky" a "prestrelená".[/quote]Myth busted :D
[quote=16cmfan;387954]Páči sa mi pointa - ale mohol si to dať do rozpracovaných... [/quote]
Test neprůstřelnosti skončil evidentně výsledkem - FAIL a v tom je tak trochu provokace která tě dokonce donutila napsat reakci :D. Logo SHW se mi od začátku líbilo větší, ale pro jistotu jsem zkoušel i menší a ukázal lidem kterým se taky líbilo spíše to větší...
Odbarvení loga je úmysl, protože paradoxně větší šedé logo na sebe strhává menší pozornost než mešní nebo dokonce barevná verze. Středobod má být prostřelená deska (né náhodou k průstřelu desky došlo téměř ve zlatém řezu wallpaperu ;) )
Test neprůstřelnosti skončil evidentně výsledkem - FAIL a v tom je tak trochu provokace která tě dokonce donutila napsat reakci :D. Logo SHW se mi od začátku líbilo větší, ale pro jistotu jsem zkoušel i menší a ukázal lidem kterým se taky líbilo spíše to větší...
Odbarvení loga je úmysl, protože paradoxně větší šedé logo na sebe strhává menší pozornost než mešní nebo dokonce barevná verze. Středobod má být prostřelená deska (né náhodou k průstřelu desky došlo téměř ve zlatém řezu wallpaperu ;) )