Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Jak na reklamní predmety?

Liqid (410)|15.7.2010 07:59
Zdravicko panove, mel bych dotaz ohledne nakupu na firmu. V posledni dobe jsem si objednaval spoustu veci z obchodu mistr.cz, kde vse bylo v poradku od obleceni az po naradi. Bohuzel sortiment tohoto obchodu neni uplne dle mych predstav a tak jsem hledal jiny obchod. Bohuzel velka vetsina obchodu s reklamnimi predmety zasila pou firmam, coz ja nejsem. Dnes jsem narazil na obchod propisky.cz o jejichz zbozi mam opravdu zajem. Bohuzel pri registraci jsem narazil na problem, ze chteji firemni udaje (ICO, DIC....). Chtel bych se tedy zeptat zda neni nejaky zpusob jak to objednat i bez toho abych byl firma. Popr. jestli by se nasla nejaka hodna duse z fora s firmou a preposlala mi to.
StD (1963)|15.7.2010 08:04
:eek::eek:Ty podnikáš bez IČO? To zavání berňákem a zdravotní pojišťovnou, co?!:devil:shut

Tak si tam zajdi osobně, co máš za problem?
Mohu doporučit třeba fu Redas mého dnes už zesnulého kamaráda.
Liqid (410)|15.7.2010 08:30
Ne asi jsem to blbe napsal. Ja nepodnikam jsem fyzicka osoba, tudiz nemam ICO.
A muzes dat odkaz na ten fu Redas? Nak jsem to nemohl ani vygooglit.
A zajiti osobne je komplikovano 200km vzdalenosti
StD (1963)|15.7.2010 08:43
Odkaz ti nedám, pouze vím kde mají v Holešovicích oficínu i pro maloobchod. Už 10 let se o to nezajímám, byť IČO/DIČ stále ještě mám. Jestli jsi dál od Phy, tak hledej podle Zlatých stránek firmičky ve svém okolí, je jich jak máku.