Nová základní deska
Zdravim panove, jelikoz moje deska je na reklamaci uz 29 dni, nepredpokladam, ze prodejce dodrzi zakonem danou lhutu 30 dni a uz predtim jsem desku jednou reklamoval a byli s ni problemy.
Tudiz kdyz to jaksi nestihnou do zitra poslat, budu zadat jinou desku.
Poradte mi nejakou slusnou nahradu za MSI P45 NEO2 [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] cena byla 3128 pred rokem a pul, tudiz podle me mam narok na produkt ve stejne cenove kategorii.
Ma nekdo dobre zkusenosti ci muze doporucit opravdu kvalitni desku?
Spis bych asi sel do Asusu, Gigabyte, mozna i to MSI bych zkousnul, ale spis ten Asus.
Sestava je jinak v podpisu, nic krome desky se menit nebude. Zajem o taktovani by urcite byl.
Zas tak moc velky vyber neni,ale zkratka si necham poradit.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Nejlip se mi jevi P5Q deluxe.
Klidne poradte i nejakou co nemam v seznamu.
Dekuji za rady :)
Tudiz kdyz to jaksi nestihnou do zitra poslat, budu zadat jinou desku.
Poradte mi nejakou slusnou nahradu za MSI P45 NEO2 [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] cena byla 3128 pred rokem a pul, tudiz podle me mam narok na produkt ve stejne cenove kategorii.
Ma nekdo dobre zkusenosti ci muze doporucit opravdu kvalitni desku?
Spis bych asi sel do Asusu, Gigabyte, mozna i to MSI bych zkousnul, ale spis ten Asus.
Sestava je jinak v podpisu, nic krome desky se menit nebude. Zajem o taktovani by urcite byl.
Zas tak moc velky vyber neni,ale zkratka si necham poradit.
Nejlip se mi jevi P5Q deluxe.
Klidne poradte i nejakou co nemam v seznamu.
Dekuji za rady :)
Keď si na tých štyroch MB porovnám, ktorá má koľko fáz a aké má chladenie, tak by som bral P5Q-Deluxe, teda ak ten cenový rozdiel voči tým lacnejším nezohráva podstatnú úlohu.
Nebo si klidne i litrik priplatim za lepsi, ma-li to smysl. Mam takovej pocit ze nema.
Maximus formula je sice pekna, ale stoji to za to priplatit si 1600Kc? Mam takovy pocit ze moc ne.
Jestli je lepsi X48 nebo P45?
Maximus formula je sice pekna, ale stoji to za to priplatit si 1600Kc? Mam takovy pocit ze moc ne.
Jestli je lepsi X48 nebo P45?
no za 4ku by šlo i AMD,[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ,vše ostatní bys nechal, kdybys neměl tohle cpu-nebot stále stačí na vše bohatě,jinak bych asi šel do té deluxe
Tak se asi rozhodnu mezi temahle.......Nejake doporuceni?
Tak se asi rozhodnu mezi temahle.......Nejake doporuceni?
P5E Deluxe ma voči P5Q Deluxe chudobnejšie zadné konektory. Účel však môžu splniť.
Asi by som si zistil či na ne rozmerovo "sadne" existujúci chladič k CPU.
Asi by som si zistil či na ne rozmerovo "sadne" existujúci chladič k CPU.
Trošku kontroverzné, ale priplácať ešte 1600kč za doslova mŕtvu dosku je nezmysel:mistake. Šiel by som do AMD...
Nejaký Propus + doska - tam sa oplatí priplatiť
Nejaký Propus + doska - tam sa oplatí priplatiť
1. Kdyz nevyridi reklamaci do 30dni mas narok na odstoupeni od smlouvy = vraceni penez. To je prvni vec kterou bych udelal.
2. Nejrozumejsi mi prijde koupit nejakou bazarovou P35\P45 desku za pár stovek. Investovat tisíce mi přijde zbytečné
3. Varianta výměny i procesoru taky přichází v úvahu, záleží, jak moc tě teď CPU brzdí.
2. Nejrozumejsi mi prijde koupit nejakou bazarovou P35\P45 desku za pár stovek. Investovat tisíce mi přijde zbytečné
3. Varianta výměny i procesoru taky přichází v úvahu, záleží, jak moc tě teď CPU brzdí.
Jo, udělal bych to jak radí snail. Desku za pár stovek.
S upgrade bych trochu počkal, za pár tu jsou sandy bdridge a možná i buldozer.... :-)
S upgrade bych trochu počkal, za pár tu jsou sandy bdridge a možná i buldozer.... :-)
Uz je to 33 dni. Zitra tam pojedu. Procesor me nebrzdi, nic investovat nechci. Vezmu si na dobropis misto te MSI ten [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] Nebudu muset nic doplatit. MSI desku uz nechci, mel sem s ni jen problemy. Kdyz jsem predtim zaplatil za to MSI 3100, tak si ted proste vezmu ten lepsi Asus, kterej v dobe, co sem kupoval tohle MSI stal kolem 5000.
AMD v zadnym pripade nepripada v uvahu. :hmm
IMHO jedinna zmena procesoru mi pripada mozna a to na bazarovej C2Q.
Kdyz zmena, tak i7 a DDR3,nechci po 1,5 letech zase kupovat celej vnitrek pocitace za tisice. Deska za 5, pameti za 3, procak za 7 a jen to hvizdne sem chudsi o 15 papiru. :rolleyes:
AMD v zadnym pripade nepripada v uvahu. :hmm
IMHO jedinna zmena procesoru mi pripada mozna a to na bazarovej C2Q.
Kdyz zmena, tak i7 a DDR3,nechci po 1,5 letech zase kupovat celej vnitrek pocitace za tisice. Deska za 5, pameti za 3, procak za 7 a jen to hvizdne sem chudsi o 15 papiru. :rolleyes:
[quote=Georginek;390671]
Kdyz zmena, tak i7 a DDR3,nechci po 1,5 letech zase kupovat celej vnitrek pocitace za tisice. Deska za 5, pameti za 3, procak za 7 a jen to hvizdne sem chudsi o 15 papiru. :rolleyes:[/quote]
No tak ten i7 by ťa 15 000 stál, ale AMD nie, je to na tebe, chceli sme Ti len dobre poradiť, ale zas´ ak Ti to stačí, je to tvoja voľba.
Kdyz zmena, tak i7 a DDR3,nechci po 1,5 letech zase kupovat celej vnitrek pocitace za tisice. Deska za 5, pameti za 3, procak za 7 a jen to hvizdne sem chudsi o 15 papiru. :rolleyes:[/quote]
No tak ten i7 by ťa 15 000 stál, ale AMD nie, je to na tebe, chceli sme Ti len dobre poradiť, ale zas´ ak Ti to stačí, je to tvoja voľba.