NTB Dell D400 - bílé plošky na displeji
Zdravím Vás.Mám na znalé věci dotaz a prosbu o pomoc.U výše uvedeného notebooku mám již ( docela dost ) viditelné dvě bílé plošky na displeji ( na pravé polovině větší, na levé menší ).Nijak se nemění ( při zapnutí se nerozšiřují, ani nečiní nic jiného ), ale napadá mně, co to v notebooku odchází?Máte s tím někdo již zkušenosti?Když to ,,nechám,, být , může se situace teoreticky s d?splejem zhoršovat?Díky :)
Že by?Tak to teď upřímně opravdu netuším :confused: No, dejme tomu, že ano- jaké je pak řešení?Výměna celého displeje?
No mrkni v jakých místech plošky jsou, jestli třeba nekopírují tvar tlačítek trackpointu nebo tak něco. S největší pravděpodobností to bude ono. Předpokládám že řešení je jen výměnou..
Shodou okolností mam dell D400 taky (ne zrovna po ruce), podívám se jestli tam mám něco podobného.
Shodou okolností mam dell D400 taky (ne zrovna po ruce), podívám se jestli tam mám něco podobného.
Tak po pečlivém shlédnutí bych možná našel určité podobnosti s klávesnicí :notsure ... také jsem si všiml, že dané bílé plošky jsou nejvíce viditelné např. na modrém pozadí, zatímco na černém téměř vůbec ne :hmm Apropo při práci ( ani jinak ) mně to nevadí, ani ,,neruší,,.Jen bych nerad, aby se to později začlo ,,rozlézat a rozšířovat,,