Zdravím všechny . Prosím jsem laik a doporučili mne zn. Corsair . Už jsem četl, že je to slušná značka, ale nevím jak silný mám vybrat ? Sestava bude
základní deska - ASUS P7P55D
procesor - INTEL i5 ( sc. 1156 )
grafická karta - Sapphire HD 5550 ultimate
HDD 1. pro OS win 7 64 bit - WD Black 750 GB
HDD 2. pro ukládání dat a filmů - WD Blue 1 000 GB
DVD-ROM mechanika
BD-RW mechanika
řadič pro USB 3.0 ( PCIe )
zvuková karta ( PCIe )
zda stačí 650 W nebo mám přidat či ubrat? Vůbec mne neláká ( promiňte to laické názvosloví ) mít 4 grafické karty zapojené do sebe a jiné HW pokusy s obrazem. Hry nehraji a když už hra tak, šachy. Možná v budoucnu bych experimentoval s 3D zobrazením. Ale jelikož zatím mám klasickou jednookou kameru, tak to zatím počká. Děkuji za informace a pokud někdo řekne proč jsem se nepodíval do toho či onoho fora kde se podobná sestava stavěla, tak jak říkám jsem laik a nerozumím tomu, tudíž promiňte, že můj dotaz je pro některé z Vás jako by duplicitní . Díky Tom
základní deska - ASUS P7P55D
procesor - INTEL i5 ( sc. 1156 )
grafická karta - Sapphire HD 5550 ultimate
HDD 1. pro OS win 7 64 bit - WD Black 750 GB
HDD 2. pro ukládání dat a filmů - WD Blue 1 000 GB
DVD-ROM mechanika
BD-RW mechanika
řadič pro USB 3.0 ( PCIe )
zvuková karta ( PCIe )
zda stačí 650 W nebo mám přidat či ubrat? Vůbec mne neláká ( promiňte to laické názvosloví ) mít 4 grafické karty zapojené do sebe a jiné HW pokusy s obrazem. Hry nehraji a když už hra tak, šachy. Možná v budoucnu bych experimentoval s 3D zobrazením. Ale jelikož zatím mám klasickou jednookou kameru, tak to zatím počká. Děkuji za informace a pokud někdo řekne proč jsem se nepodíval do toho či onoho fora kde se podobná sestava stavěla, tak jak říkám jsem laik a nerozumím tomu, tudíž promiňte, že můj dotaz je pro některé z Vás jako by duplicitní . Díky Tom