Panove, mam jisty dotaz.
Kamarad shani nejaky opravdu hodne kvalitni bedny pro PC. Pry nejlepe 7.1 a vykonem kolem 1000W. Absolutne nevim k cemu mu to bude, ale proste to chce....... 5.1 by mozna zkousnul taky...
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] mu je pry malo.....
Chtel by neco jen k PC, tj bedny a subwoofer, zadny prehravac a domaci kino...... Pry do 11 000Kc......
Poradi nekdo??? Diky
Kamarad shani nejaky opravdu hodne kvalitni bedny pro PC. Pry nejlepe 7.1 a vykonem kolem 1000W. Absolutne nevim k cemu mu to bude, ale proste to chce....... 5.1 by mozna zkousnul taky...
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] mu je pry malo.....
Chtel by neco jen k PC, tj bedny a subwoofer, zadny prehravac a domaci kino...... Pry do 11 000Kc......
Poradi nekdo??? Diky
Nebudte vtipny....:D
Muj vymysl to neni. Kvalita nekvalita, stejne nic nepozna je to strasnej BFU.
Tech 11k je proste pouze na zvuk,tj subac, bedny a naky ovladani.
Ze prej se koukal a ze maji pekny sestavy ale treba i s prehravacem a to ze prej nechce. Ze chce vylozene bedny k pocitaci.....
Jasne nemusi to bejt 1000 RMS..... Proste neco co bych mu mohl doporucit.
Muj vymysl to neni. Kvalita nekvalita, stejne nic nepozna je to strasnej BFU.
Tech 11k je proste pouze na zvuk,tj subac, bedny a naky ovladani.
Ze prej se koukal a ze maji pekny sestavy ale treba i s prehravacem a to ze prej nechce. Ze chce vylozene bedny k pocitaci.....
Jasne nemusi to bejt 1000 RMS..... Proste neco co bych mu mohl doporucit.
Ty Logitechy je asi nejlepší co se dá sehnat, v téhle ceně. I když :notsure říkáš 1000 W B.F.U? Tak co tohle :D ?
Jen pro ilustraci, 2.1 sestava s 1000 W RMS.
Jen pro ilustraci, 2.1 sestava s 1000 W RMS.
Doporuc mu nejaky slusny 5.1 od logitechu, tam urcite neslapne vedle. Ale skutecna zvukova kvalita zacina tak mozna o jednu nulu dal (110 000) :-)
Pokud by byly v prodeji jeste Creative GigaWorks S750, doporucoval bych tyto (z vlastni zkusenosti ;)).
Kazdopadne pokud je limitujicim faktorem cena, zacal bych v dane kategorii u SAMSUNG HW-C770S.
Co se tyce pozadavku, 7+1 to je, papirovy vykon = 7 x 120 W + 150 W = 990w (takze skoro).
Kdyz si projdete recenze, tak krome veci "obvyklych" v dane cenove a parametricke skupine, netrpi dalsimi zasadnimi neduhy.
Cena zacina nekde na 12.000:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Kazdopadne pokud je limitujicim faktorem cena, zacal bych v dane kategorii u SAMSUNG HW-C770S.
Co se tyce pozadavku, 7+1 to je, papirovy vykon = 7 x 120 W + 150 W = 990w (takze skoro).
Kdyz si projdete recenze, tak krome veci "obvyklych" v dane cenove a parametricke skupine, netrpi dalsimi zasadnimi neduhy.
Cena zacina nekde na 12.000:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Kilowat RSM z plastovych beden. lol. Jeho pokojicek ma kolik? 8m2? V nasem obyvaku jsem nenasel duvod mit neco silnejsiho nez 2x14W RMS z micro-hifiny nebo stary Creativy DTT2200 (kvalitnejsi bych ocenil). Stejne je mam na 30% max. Logitechy jsem slysel a hraji pekne. Kamarad by si mel najit holku a pozvat ji na veceri misto takovych kravin - specialne kdyz nepozna rozdil na kvalite - to by pak bylo aspon 30K a ne 11K.
BTW jestli ty Z-5500 bude hazet do popelnice, tak si je nekde chytim :-D .
BTW jestli ty Z-5500 bude hazet do popelnice, tak si je nekde chytim :-D .
ja vlastnim Logitech Z-5500 500W RMS a musim povedat, ze druhy krat by som ich uz nekupoval, nie preto,z eby boli snad zle, to nie, hraju slusne a v kombinacii s Xfi dokonca velmi slusne, aj ked ta zvukovka je taka vseliaka, ze ano:) ale nebral by som ich hlavne preto, ze ich pouzivam maximalne na druhu poziciu hlasitosti, to je asi tak 10 percent celkovej hlasitosti, a uz aj to stale pocuvam "stis si to" :) takze 1000W RMS uz je vazne maximalne zbytocne v klasicky velkej obyvacke ani 30W nebude vyuzitych, jedine, ze by sa chcel ukazovat pred znamymi:D
ps: trosku po funuse, ale musel som zareagovat:thumb
ps: trosku po funuse, ale musel som zareagovat:thumb
No, asi si nakonec koupi ten Logitech. Uz sem ho uvedl trosku do reality.
Hihi stejne ma integrovanou zvukovku.
Hihi stejne ma integrovanou zvukovku.
no ono niektory ludia vnimaju watt trosku inak a ciastocne zato mozu aj samotny vyrobcovia, ked vycapia na mikrosystem s 8cm basovym repracikom 1500W, tak potom takemu mozes vravet zlatymi slovami, ze to ma v skutocnosti tak maximalne 50W, on si stale pojde tu svoju a na disko je potom asi 20 000W:D
ako vazne tie Z5500 hraju dost hlasno nato, aby to na maximum skusil dva, tri rkat a potom to pouzival niekde pod polovickou, aj to som este prepiskol:) ako hovorim, ja to mavam na druhom stupienku z celkovych 20:)
inak je na nich skvele, ze maju klasicke direct pripojenie a potom opticke a koaxialne, to potom mozes mat pripojene rovno tri zariadenia a nemusi prehadzovat kable, len prepnes na dialkovom vstup, ja to tak pouzivam na dvoch pc:thumb
ako vazne tie Z5500 hraju dost hlasno nato, aby to na maximum skusil dva, tri rkat a potom to pouzival niekde pod polovickou, aj to som este prepiskol:) ako hovorim, ja to mavam na druhom stupienku z celkovych 20:)
inak je na nich skvele, ze maju klasicke direct pripojenie a potom opticke a koaxialne, to potom mozes mat pripojene rovno tri zariadenia a nemusi prehadzovat kable, len prepnes na dialkovom vstup, ja to tak pouzivam na dvoch pc:thumb
Ahoj
Sice taky pozde, jen bych pridal jednu poznamku jak jde vysvetlit takovy velky vykon
- viz problem oedar:
Na vsech techto zarizenich atd se udava vykon v P.M.P.O
- tzn, jak ja rikam - Pro Mimoradne Pitome Osoby
Treba to pomuze :-)
Sice taky pozde, jen bych pridal jednu poznamku jak jde vysvetlit takovy velky vykon
- viz problem oedar:
Na vsech techto zarizenich atd se udava vykon v P.M.P.O
- tzn, jak ja rikam - Pro Mimoradne Pitome Osoby
Treba to pomuze :-)
a ze takych P.M.P.O ludi je:D
inak vcera sa mi podarilo vyliat coca colu z pohara a schytal to aj subwoofer pod stolom, teraz mam na repraku take tie lepkave flaky od coly:mad:
aj by som to vycistil nejakou vlhkou handrickou, ale to sa bojim, ze s tym premocim papier na repro a zo sucha sa do takych sulcekou ako to zvykne papier robit ked sa po nom beha s vlhkou handrickou.
ak by ste niekto mali nejaku specialnu radu ako to specialne odstranit, tak budem specialne spokojny:)
sice to nijako neprekaza a repraku je uplne jedno ci ma nejake lepkave flaciky na sebe, ale som z toho nejako nervozny:cry
inak vcera sa mi podarilo vyliat coca colu z pohara a schytal to aj subwoofer pod stolom, teraz mam na repraku take tie lepkave flaky od coly:mad:
aj by som to vycistil nejakou vlhkou handrickou, ale to sa bojim, ze s tym premocim papier na repro a zo sucha sa do takych sulcekou ako to zvykne papier robit ked sa po nom beha s vlhkou handrickou.
ak by ste niekto mali nejaku specialnu radu ako to specialne odstranit, tak budem specialne spokojny:)
sice to nijako neprekaza a repraku je uplne jedno ci ma nejake lepkave flaciky na sebe, ale som z toho nejako nervozny:cry