Bude procesor přetaktovaný i po výměně na jiný počítač?
Prodámvám procesor E6320 z 1.86GHz přetaktovaný na 2.75GHz a potřebuju znát, zda mám do inzerátu psát, že je přetaktovaný nebo ne, protože nevím, jestli bude přetaktovaný i v jiném počítači. Díky za odpověď.
edit: btw, tento nadpis inzerátu na aukru by šel? ''Intel Core 2 Duo E6320 - OCed na 2.75GHz + CHLADIČ'', jakou cenu mám podle vás dát ''kup teď''? A aukci od korunky nebo je lepší více?
edit: btw, tento nadpis inzerátu na aukru by šel? ''Intel Core 2 Duo E6320 - OCed na 2.75GHz + CHLADIČ'', jakou cenu mám podle vás dát ''kup teď''? A aukci od korunky nebo je lepší více?
Nebude. Taktování procesoru zajištuje nastavením FSB základní deska.
Nicméně pokud máš nějaký fajnový kousek (který jde dobře taktovat při nízkém napětí), můžeš to tam samozřejmě jako poznámku připsat.
Např. : C2D E6320 1,86Ghz, bezproblémů provozovaný na 2,75Ghz bez zvyšování napětí!
Nicméně pokud máš nějaký fajnový kousek (který jde dobře taktovat při nízkém napětí), můžeš to tam samozřejmě jako poznámku připsat.
Např. : C2D E6320 1,86Ghz, bezproblémů provozovaný na 2,75Ghz bez zvyšování napětí!
[quote=speedsnail;401051]Nebude. Taktování procesoru zajištuje nastavením FSB základní deska.
Např. : C2D E6320 1,86Ghz, bezproblémů provozovaný na 2,75Ghz bez zvyšování napětí![/quote]
Já jsem si to myslel :) tak díky...za kolik to tam mám střelit?
Např. : C2D E6320 1,86Ghz, bezproblémů provozovaný na 2,75Ghz bez zvyšování napětí![/quote]
Já jsem si to myslel :) tak díky...za kolik to tam mám střelit?
Nadpis bych napsal standradně, tedy
INTEL Core 2 Duo E6320 1,86GHz 4MB 1066MHz LGA775
No reálná cena je podle mě tak 600-800, ale jak začít na aurku netušim, skoro se tam nepohybuju a nevim jak to tam chodí.
INTEL Core 2 Duo E6320 1,86GHz 4MB 1066MHz LGA775
No reálná cena je podle mě tak 600-800, ale jak začít na aurku netušim, skoro se tam nepohybuju a nevim jak to tam chodí.
Nebylo to pentium Dual-Core E6300? Já prošel pár bazarů, včetně aukra, a přes litr je imho mizivá šance to prodat. Počítám tedy kupující, kteřý jsou při smyslech :D Na druhou stranu nevylučuji, že na takvého magora narazíte. Vše má svého kupce :)
Namátkou, nemám čas prolejzat celej internet:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
A to jsou všechno lepší procesory než máte vy.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Za 1500,- je nesrovnatelně rychlejší E5400.. Samozřejmě že váš procesor bude zajímat někoho kdo má starší desku, která nové procesory nepodporuje, ale ten většinou shání výkonější model (stejně jako ste vy přešel na Q6600) takže o nejslabší typ E6300(6320) je logicky nejmenší zájem.
Držím palce ať prodáte dobře.
Namátkou, nemám čas prolejzat celej internet:
A to jsou všechno lepší procesory než máte vy.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Za 1500,- je nesrovnatelně rychlejší E5400.. Samozřejmě že váš procesor bude zajímat někoho kdo má starší desku, která nové procesory nepodporuje, ale ten většinou shání výkonější model (stejně jako ste vy přešel na Q6600) takže o nejslabší typ E6300(6320) je logicky nejmenší zájem.
Držím palce ať prodáte dobře.