notebook
Ahoj,Už jsem psal do sekce poptávky že sháním nějakej starší notebook.Jde mi jenom o připojení na internet pře wifi.jelikož nevím zdali a jestli se něco vyskytne prosím o doporučení ,radu či odkaz na nějakej ten notas.cena co nejnižší.podotýkám jde pouze o používání internetu.Díkes
Jak se budeš na internet připojovat? (LAN, WiFi, USB 3G modem..)
edit .. tak z poptávky už vidim že přes wifi
edit .. tak z poptávky už vidim že přes wifi
No vcelku držáky jsou starý thinkpady T4x, daj se sehnat kolem 5000.
Další možnost je novej netbook.
Pokud bys chtěl ještě něco levnějšího, tak jedině pohledat na aukru, tam ale těžko poradíme, protože to je vždycky takovej zajíc v pytli. Třeba při letmym prohlížení mě zaujal tendle -
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
na základní používání stačit bude.
Jinak u repasů notebooku skoro vždy je potřeba koupit nová baterka (+1500), pokud ji chceš reálně používat, tak s tím počítej. Pak ještě se výkon hodně zvedne při doplnění paměti.
Další možnost je novej netbook.
Pokud bys chtěl ještě něco levnějšího, tak jedině pohledat na aukru, tam ale těžko poradíme, protože to je vždycky takovej zajíc v pytli. Třeba při letmym prohlížení mě zaujal tendle -
na základní používání stačit bude.
Jinak u repasů notebooku skoro vždy je potřeba koupit nová baterka (+1500), pokud ji chceš reálně používat, tak s tím počítej. Pak ještě se výkon hodně zvedne při doplnění paměti.
Vím že je to tak trošku zajíc v pytli.asi s mrknu po nějakým netbooku.máte někdo zkušenosti jaká značka by byla nejvhodnější?????
No těm repasovanejm thinkpadům bych vcelku věřil (brácha jednem má už asi tři roky a v poho) - akorát za ně dáš podobně jak za netbook (jak koukám i o fous víc).
Asi bych bejt tebou šel do něčeho takovýdleho:
sehnat se daj i o litr a půl levnějc, ale s malym displejem....
Asi bych bejt tebou šel do něčeho takovýdleho:
sehnat se daj i o litr a půl levnějc, ale s malym displejem....
Při výběru je dobré zohlednit, jak často a kam se bude ntb přenášet. Pokud jen z místnosti do místnosti, určitě by jsem zvolil úhlopříčku >14". U těch 8,9" miniatur by jistě cena byla na úkor komfortu.
Co se týká značky, Dell ale dobrou zkušenost mám i s Asus.
Co se týká značky, Dell ale dobrou zkušenost mám i s Asus.
brandl: Asis nějak nepochytil, kolik do toho tazatel chce dát? Ukážeš mi nějakej novej 15" ntb za pět tisíc?? :-) Btw. nejsou to 8" ale 11,6" se stejnym rozlišenim jako klasická 15,6".
Logout: nový ntb jsem neměl vůbec na mysli...
[quote=marekpevný;403365]Ahoj,Už jsem psal do sekce poptávky že sháním nějakej starší notebook.[/quote]
Ale když jsme u toho, osobně bych rozhodně koupil slušnej zánovní ntb s větší úhlopříčkou než nový 8,9/11,6". Doma máme noťas s 15,4" jako náhrada za druhý stolní Pc a kolikrát si říkám že jsme měli pořídit 17" :)
[quote=marekpevný;403365]Ahoj,Už jsem psal do sekce poptávky že sháním nějakej starší notebook.[/quote]
Ale když jsme u toho, osobně bych rozhodně koupil slušnej zánovní ntb s větší úhlopříčkou než nový 8,9/11,6". Doma máme noťas s 15,4" jako náhrada za druhý stolní Pc a kolikrát si říkám že jsme měli pořídit 17" :)
Jenže za těch pět tisíc nekoupíš zánovní ntb. Za ty peníze koupíš buďto tři čtyři roky starej šmejd, kterej se Ti může kdykoli rozpadnout, nebo pět a víc let starej repasovanej ntb s výkonem podobnym jako ten netbook, jehož jediná opravdová výhoda bude větší obrazovka, ale rohodně s trvanlivostí menší než ten netbook a bez pořádný záruky....
ahoj.koukal jsem na ty ceny netbooku a trošku mě to překvapilo.Dát za nějakou miniaturu 6000??to už můžu 4000 přidat a koupit nějakej horší ale novej notas.No každopádně si to budu muset rozmyslet.Mám doma stolní pc.Tento notas bych požíval pouze doma a občas asi 3krát zarok sebou když někam pojedu proto jsem do toho necjtěl rvát tolik peněz.každopádně díkes za postřehy
No je to tak. Buď za 5000 netbook, za 6000 starej notebook s jen o málo větším výkonem, nebo 12 tisíc notebook.
Na druhou stranu už bys asi moh jít jen na nějakej tablet, třeba tydle:
http://www.focalprice.com/CE013B/LY706_VIA_MW8505_CPU_256MB_7_TFT_Touch_Screen__MID_Tablet_Pad_Netbook_Black.html
ale jak to je použitelný nevim.
Na druhou stranu už bys asi moh jít jen na nějakej tablet, třeba tydle:
http://www.focalprice.com/CE013B/LY706_VIA_MW8505_CPU_256MB_7_TFT_Touch_Screen__MID_Tablet_Pad_Netbook_Black.html
ale jak to je použitelný nevim.