ATI Radeon HD 4800 Series mrznuti?
ahoj, posledni dobou se mi občas stane že pc zamrzne slyšim jakoby bzukot a přez case vidim že na graficke kartě sviti nějaka červena ledka...stava se to bez větši graficke zatěže klidně normalně ve windows (mam nově nainstalovane win7) ovladače jsem stahl přimo z webu ati vyplněnim OS a jinych parametru mi byl doporučen nějaky pack (70mb) pŕedtim se mi to nestavalo ale kdovi mam po reinstalu teprve chvili...
A dalši věc když už tady pišu: když ve win pŕetahuju složku na jine misto přez jinou složku tak složka s kterou pohybuju jakoby laguje...prostě nechava za sebou stopu...imo by ta graficka karta snad mohla stihat alespon praci ve win....přitom nove hry (starcraft 2) jedou bez problemu...
v menu ATI je temperature 41...ok?
2,60 gigahertz AMD Phenom II X3 710
64-bit ready
MB: Ltd. GA-MA770-UD3
4mega ram
sorry, nemužu najit přesne specifikace sveho PC...snad tohle trochu poskytne představu
edit: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] něco v tomhle duchu :)
děkuji
A dalši věc když už tady pišu: když ve win pŕetahuju složku na jine misto přez jinou složku tak složka s kterou pohybuju jakoby laguje...prostě nechava za sebou stopu...imo by ta graficka karta snad mohla stihat alespon praci ve win....přitom nove hry (starcraft 2) jedou bez problemu...
v menu ATI je temperature 41...ok?
2,60 gigahertz AMD Phenom II X3 710
64-bit ready
MB: Ltd. GA-MA770-UD3
4mega ram
sorry, nemužu najit přesne specifikace sveho PC...snad tohle trochu poskytne představu
edit: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] něco v tomhle duchu :)
děkuji
Je zapojené prídavné napájanie karty? Aké sú teploty? Nedusí niečo GK? Pomohlo by preventívne odfotiť vnútro PC, aby sme mali predstavu. Po softwarovej stránke: V núdzovom režime odinštaluj pomocou programu Driver Sweeper všetky ovládače GK a nainštaluj (samozrejme po reštarte do normálneho režimu najnovšie ovládače, skús ich bez catalystu, len čistý Display driver)
Přidavne napajeni? Koukal jsem dovnitř a krom nomalniho napajeni je tam jenom pichnuty nějaky kablik ktery vychazi z gk (a konči opětk v gk) teplota jak jsem psal je v menu ati overdrive 41+-
softwarově už jsem udělal co jste radil (lagovani složek zustalo...ve win XP to mimochodem nedělalo) snad hlavně PC nebude mrznout.
Dik
softwarově už jsem udělal co jste radil (lagovani složek zustalo...ve win XP to mimochodem nedělalo) snad hlavně PC nebude mrznout.
Dik
Toto by malo ísť zo zdroja (ak to tam nie je, rieši sa to pribalenou redukciou dodávanou k GK) a tento kábel sa napája do vyznačeného miesta na fotke(ty tam budeš mať ale len jeden 6-pin):