Využíváte doma nějaké wi-fi zařízení?
- Ano
- Ne
Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Svět hardware v pravém sloupci.
Ano, jde :-)
Tedy alespon vetsinu casu.
Ja mam vsude rozvedenou kabelaz, takze ji taky pouzivam.
Ale jednou za cas se stane, ze prijde nekdo s nejakym wi-fi zarizenim a tak mu zapnu wifinu
(ktera je jinak vzdy vypnuta).
Tedy alespon vetsinu casu.
Ja mam vsude rozvedenou kabelaz, takze ji taky pouzivam.
Ale jednou za cas se stane, ze prijde nekdo s nejakym wi-fi zarizenim a tak mu zapnu wifinu
(ktera je jinak vzdy vypnuta).
Ano, na normalní surfovaní mám notebook připojen přes wifi, když potřebuji přenést více dat, tak jej připojím přes kabel přímo k routru. Wifi využívám také k připojení ostatních zařízení, takže si to bez wifi také nedokáži již představit.
Mám už dva týdny koupenej Wi-Fi router a ještě se mi ho stále nepodařilo rozchodit (potřebuju z modemu udělat bridge, nastavit NAT, z Wi-Fi DHCP router a ještě zařídit, aby si to spolu povídalo). Takže mám a zatím nepoužívám.
Nechápu proč skoro všechno v IT funguje systémem Plug'n'play, ale sítě nikdy :)
Nechápu proč skoro všechno v IT funguje systémem Plug'n'play, ale sítě nikdy :)
Ne, nepoužívám a ani doma nemam. V práci využiji Wifi, tak jednou za půl roku, takže se nedá ani uvažovat pro odpověď ano. Ale asi doma budu dělat nějakou WIFI. V plánu je koupě NTB
Bohužel ANO, mám přes něj připojený počítač rodičů a notebooky návštěv. Ale je to děs. Pokud by to šlo, hned bych to řešil jinak. Zasekávat 25 metrů kabelu pod omítku a malovat 5 místností se mi ale nechce. :devil
NE, doma nic takového nevyužívám. Kabel se vždycky někam vleze a na rozdíl od éteru, který mi může rušit nebo nabourávat kdokoli ze sousedů, je spolehlivý. WiFi používám pouze v práci k připojení notebooku cestujícího po firmě a kolegova mobilu. A i ten notebook má na nejobvyklejších stanovištích pro jistotu k dispozici drát.