Toshiba satellite l650-14r
Prosim poradte jak je to s kvalitou od tohoto výrobce? Myslíte že je toto dobrá volba [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (nejde mi o nejnovější hry) zvládne to zpracování videa z kamery?díky
Ten ntb neni vyloženě špatný, ale proč zrovna tento, podle kterých parametrů vybíráte? A taky : jak se videokamera připojuje k PC, nevyžaduje firewire?
Jinak na zpracování videa zvládnou snad všechny normální notebooky, v tom bych problém neviděl. Zkuste napsat jaké jsou priority, jak často se bude přenášet, jak dlouho má vydržet na baterii a podobně. A jaký je cenový limit.
Jinak na zpracování videa zvládnou snad všechny normální notebooky, v tom bych problém neviděl. Zkuste napsat jaké jsou priority, jak často se bude přenášet, jak dlouho má vydržet na baterii a podobně. A jaký je cenový limit.
Chci vyměnit svůj stolni PC za ntb z důvodu uspory místa v bytě i možnosti využít Wifi . V podstatě mi konfigurace mého PC co mám v profilu vyhovuje takže bych chtěl něco podobného. Chtěl bych na něm občas z kouknout nějaký film , hry nejsou až tak důležitý k vyžití mi stačí Nintendo Wii :D. Přenášet budu minimalně . Na stránkách výrobce u tohodle typu píšou vydrž až 4,5 hod. vím že to nebude asi přesné ,ale čas výdrže okolo 5 hodin by vyhovoval. Muj limit je 17 500 kč
S tím firewirem my to nedošlo ale koukal jsem že ho moc ntb nemá ? to nevím jak vyřeším :-)
S tím firewirem my to nedošlo ale koukal jsem že ho moc ntb nemá ? to nevím jak vyřeším :-)
[quote=kadli.pavel;406783]Chci vyměnit svůj stolni PC za ntb z důvodu uspory místa v bytě i možnosti využít Wifi . V podstatě mi konfigurace mého PC co mám v profilu vyhovuje takže bych chtěl něco podobného. Chtěl bych na něm občas z kouknout nějaký film , hry nejsou až tak důležitý k vyžití mi stačí Nintendo Wii :D. Přenášet budu minimalně . Na stránkách výrobce u tohodle typu píšou vydrž až 4,5 hod. vím že to nebude asi přesné ,ale čas výdrže okolo 5 hodin by vyhovoval. Muj limit je 17 500 kč
S tím firewirem my to nedošlo ale koukal jsem že ho moc ntb nemá ? to nevím jak vyřeším :-)[/quote]
Nevím jak notebook ušetří místo, aby se na něm dalo dlouhodobě pracovat tak stejně budeš mít externí monitor, myš i klávesnici ... ale budiž. FW se dá vyřešit pomocí [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] do ExpressCard slotu, musíš ale vybrat notebook který ho má.
S tím firewirem my to nedošlo ale koukal jsem že ho moc ntb nemá ? to nevím jak vyřeším :-)[/quote]
Nevím jak notebook ušetří místo, aby se na něm dalo dlouhodobě pracovat tak stejně budeš mít externí monitor, myš i klávesnici ... ale budiž. FW se dá vyřešit pomocí [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] do ExpressCard slotu, musíš ale vybrat notebook který ho má.
ať žije internet a recenze
http://www.notebookcheck.net/Review-Toshiba-Satellite-Pro-L650-197-Notebook.35481.0.html
sice na verzi PRO ale hardwarově velice podobný a výdž na baterku je velice slabá reálně 2h
http://www.notebookcheck.net/Review-Toshiba-Satellite-Pro-L650-197-Notebook.35481.0.html
sice na verzi PRO ale hardwarově velice podobný a výdž na baterku je velice slabá reálně 2h