Mám v sieti (skupina XXX) 2 PC, 1x WinXP, 1x Windows 7. Na každom je pripojená 1 tlačiareň.
Potrebujem ich navzájom zdieľať, teda z PC2 (W7) tlačiť na tlačiarni z PC1 (WXP) a z PC1 (WXP)
na tlačiareň z PC2 (jedna je čb LJ, druhá farebná). Kým boli na oboch PC WXP, žiadny problém.
Ako to rozchodiť? Z PC2 - Win7 - dokonca ani nevidím PC1, aj keď mám zdieľania zapnuté.
Zabudol som niečo nastaviť na PC2 s Win7?
Potrebujem ich navzájom zdieľať, teda z PC2 (W7) tlačiť na tlačiarni z PC1 (WXP) a z PC1 (WXP)
na tlačiareň z PC2 (jedna je čb LJ, druhá farebná). Kým boli na oboch PC WXP, žiadny problém.
Ako to rozchodiť? Z PC2 - Win7 - dokonca ani nevidím PC1, aj keď mám zdieľania zapnuté.
Zabudol som niečo nastaviť na PC2 s Win7?
[quote=Stano_tvf;415591]Mám v sieti (skupina XXX) 2 PC, 1x WinXP, 1x Windows 7. Na každom je pripojená 1 tlačiareň.
Zabudol som niečo nastaviť na PC2 s Win7?[/quote]
Trochu vice info o siti - jmena/hesla jsou stejna? Jaka je IP adresace? Router mas?
Z W7 ti to nejde ani pres \\ip.adr.esa.xp?
Zabudol som niečo nastaviť na PC2 s Win7?[/quote]
Trochu vice info o siti - jmena/hesla jsou stejna? Jaka je IP adresace? Router mas?
Z W7 ti to nejde ani pres \\ip.adr.esa.xp?