HD6870 a clock pri windows media center
Zdravim panove, mam HD6870 a pri koukani na telku v Windows Media center mi clock grafiky skoci z 100/300 na 300/1050, chapu ze je to tim ze se aktivuje nejakej codeck, slo by to nejak jeste snizit ? Zvladla by to ta grafika pri tech 100/300 ?
Dal jsem hledani v ATi sekci na Windows media center a nic to nenaslo tak pokud to tu nekde je tak se omlouvam.
Diky za reakce
Dal jsem hledani v ATi sekci na Windows media center a nic to nenaslo tak pokud to tu nekde je tak se omlouvam.
Diky za reakce
Znamená to, že grafika akceleruje (alespoň z části) přehrávání videa a potřebuje na to trochu vyšší výkon než na pouhé zobrazování obrazu...nějaký důvod proč bys to chtěl měnit? Mám dojem, že toto je spíše součástí BIOSu grafiky.
duvod proc to menit je, ze i u tech lehce zvysenych clock uz Sapphire stock chladic zvysi otacky na cca 27% (1478 rpm)a to je uz slyset vic nez zakladni rychlost v idle
A nejde to nějak zregulovat? Např. pomocí MSI Afterburner? Mám taky kartu Sapphire (ref. návrh) a pomocí tohoto programu to jde - umí např. podrobně nastavit automatické zvyšování otáček v závislosti na teplotách.