Zdravim,
jakej zdroj pro toto:
GIGABYTE N460OC-768I
ASUS M2A-VM HDMI, AMD 690G/ATI SB600, DualChannel DDR2 800, VGA + PCIe x16, SATA II RAID, FW, USB2.0, GLAN, mATX scAM2
2x IDE, 2xSATA
AMD Dual-Core Athlon A64 X2 4000+ EE (65W) 64-bit Brisbane BOX socket AM2
A-DATA 2x2GB 800Mhz
Grafarna vymenena za 2x reklamovanej Leadtek 9800GT
Puvodni zdroj ZDROJ LC POWER LC5450, 450W ATX 2.2, pasivní PFC, 2x SATA, 120mm ventilátor ( 2-3 roky starej)
Asi bych volil novej, pac to propojeni GTX460 obou z redukcema ( a na kazdy redukci je jeste HDD) je celkem nestastne reseni....
Diky
jakej zdroj pro toto:
GIGABYTE N460OC-768I
ASUS M2A-VM HDMI, AMD 690G/ATI SB600, DualChannel DDR2 800, VGA + PCIe x16, SATA II RAID, FW, USB2.0, GLAN, mATX scAM2
2x IDE, 2xSATA
AMD Dual-Core Athlon A64 X2 4000+ EE (65W) 64-bit Brisbane BOX socket AM2
A-DATA 2x2GB 800Mhz
Grafarna vymenena za 2x reklamovanej Leadtek 9800GT
Puvodni zdroj ZDROJ LC POWER LC5450, 450W ATX 2.2, pasivní PFC, 2x SATA, 120mm ventilátor ( 2-3 roky starej)
Asi bych volil novej, pac to propojeni GTX460 obou z redukcema ( a na kazdy redukci je jeste HDD) je celkem nestastne reseni....
Diky
Do limitu se vejde [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].:)
EDIT: ten Corsair má jen jeden 6-ti pin, takže ne...
EDIT: ten Corsair má jen jeden 6-ti pin, takže ne...
Nevím co tu řešíš, na fóru jsi dost dlouho a aktivní, aby jsi věděl, že ti všichni doporučí totéž: Seasonic S12II-520 520W Bronze
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
EDIT: Pomalý. Deee co to doporučuješ za předražené věcičky? :)
EDIT: Pomalý. Deee co to doporučuješ za předražené věcičky? :)
Jasne, ja jen chtel radu. Ten Seasonic S12II-520 520W Bronze me napad taky, ale jeste s tim, ze prej to chce mit i na upgrade Desky a CPU do budoucna. Ten clovek je hroznej hnidopich.
Jo, zapomel sem napsat, ze chce 2x6pin to ani v jednom neni. Nebo jo? Ten Seasonic a Enermax by to meli mit....Aspon podle popisku
Jo, zapomel sem napsat, ze chce 2x6pin to ani v jednom neni. Nebo jo? Ten Seasonic a Enermax by to meli mit....Aspon podle popisku
[quote=NHKG;417910]Nevím co tu řešíš, na fóru jsi dost dlouho a aktivní, aby jsi věděl, že ti všichni doporučí totéž: Seasonic S12II-520 520W Bronze
EDIT: Pomalý. Deee co to doporučuješ za předražené věcičky? :)[/quote]
Jsem holt enermaxovej, no...:) Jak je na tom SS s hlukem?
[quote=Georginek;417912]
Jo, zapomel sem napsat, ze chce 2x6pin to ani v jednom neni. Nebo jo? Ten Seasonic a Enermax by to meli mit....Aspon podle popisku[/quote]
1x6pin + 1x6+2pin :)
EDIT: Pomalý. Deee co to doporučuješ za předražené věcičky? :)[/quote]
Jsem holt enermaxovej, no...:) Jak je na tom SS s hlukem?
[quote=Georginek;417912]
Jo, zapomel sem napsat, ze chce 2x6pin to ani v jednom neni. Nebo jo? Ten Seasonic a Enermax by to meli mit....Aspon podle popisku[/quote]
1x6pin + 1x6+2pin :)
[quote=Georginek;417920]Diky asi veme ten Seasonic.... Myslite, ze to LC by to utahlo v pohode?[/quote]
Ne. Takhle starý šrot už může mít problémy. Navíc já bych zdroji na kterém umírají komponenty vůbec nevěřil, klidně mohl těm grafikám pomoct do křemíkového nebe.
@ DEE: SS je na tom s hlukem dobře, ale řadu S12II jsem v ruce neměl. Podle reakcí na internetu by S12II měla být na úrovni mojeho Corsaira, tudíž neslyšitelná přes disk.
Ne. Takhle starý šrot už může mít problémy. Navíc já bych zdroji na kterém umírají komponenty vůbec nevěřil, klidně mohl těm grafikám pomoct do křemíkového nebe.
@ DEE: SS je na tom s hlukem dobře, ale řadu S12II jsem v ruce neměl. Podle reakcí na internetu by S12II měla být na úrovni mojeho Corsaira, tudíž neslyšitelná přes disk.