Zdarec,chtel bych se zeptat jak je to s prehravani filmu z NAS serveru.Mam TV co podporuje prehravani filmu z ext.disku.Treba pustim film v hd kvalite(1080) a jede v poho,ale kdyz ten samy film pustim pres NAS disk tak se ukaze ze format neni podporovany.Nevite pricinu?
diky moc za pomoc
diky moc za pomoc
Sdilis to pres DLNA nebo SMB ? Treba u TV samsung jsou s nastavenim DLNA ve firmwarech NAS celkem starosti.
Napis nam konkretne co je to za zarizeni na obou stranach.
Napis nam konkretne co je to za zarizeni na obou stranach.
NAS je WD MY BOOK WORLD NEW 2T a TV SAMSUNG UE40C65000.
Vsechny filmy mi jdou krom hd 1080.Ty spustim zase bez problemu z ext.hdd napojeny na tv.
Zkousel jsem to poustet pres PC Samsun hare manager i primo ze sdileny slozky z WD.
Vsechny filmy mi jdou krom hd 1080.Ty spustim zase bez problemu z ext.hdd napojeny na tv.
Zkousel jsem to poustet pres PC Samsun hare manager i primo ze sdileny slozky z WD.
Tipoval bych to prostě že ten NAS to nezvládá, co jsem slyšel tak WD NASy jsou celkem šunky, i pro domácí použití.
Nebude problém treba v routeru? Protoze NAS s PC mate asi kabelove propojen ne? (ethernetem) A u bezdratoveho prenosu jsou rychlosti zdaleka jine.
Problem je v tom ze TV nema povoleny takovy datovy tok pres smb protokol.
Pusti to z PC proto, ze tam je Samsung Share Manager s upravenym serverem DLNA.
U moji je to v servisnim menu, projed si forum TV Freaku nekde tam je popis servisniho menu.
Leze se do nej sekvenci stisknuti info - menu - mute - ZAPNOUT pri vypnute TV a po staru 4x stisk 0 a jsi v advanced.
Vic si radeji najdi pro svoji TV a zadny ukvapeny zmeny at neskoncis s kusem strotu.
Pusti to z PC proto, ze tam je Samsung Share Manager s upravenym serverem DLNA.
U moji je to v servisnim menu, projed si forum TV Freaku nekde tam je popis servisniho menu.
Leze se do nej sekvenci stisknuti info - menu - mute - ZAPNOUT pri vypnute TV a po staru 4x stisk 0 a jsi v advanced.
Vic si radeji najdi pro svoji TV a zadny ukvapeny zmeny at neskoncis s kusem strotu.