MiniPCI port
Dobrý den, rád bych se zeptal zda by mi mohl někdo poradit, jestli jde zaměnit modem v MiniPCI portu za WiFi kartu do tohoto portu. Předpokládám, že pasovat bude, jen jak je to s anténou a kompatibilitou.
Jedná se o notebook Compaq Evo n800v
děkuji za radu
Jedná se o notebook Compaq Evo n800v
děkuji za radu
Anténa je většinou v displeji, ale jestli je u tohohle konkrétního modelu "předpřipravená" netuším, jinak byste musel pořídit ještě např. tohle http://www.i4shop.net/cz/iObchod/Catalog.asp?ca=1627&it=9312
N800 se za příplatek s WiFi prodával. Je tedy celkem slušná šance anténa tam je a konektor by měl někde u miniPCI slotu koukat. Máte foto jak to kolem toho slotu vypadá?
děkuji za reakce
vím, že nějaká wifi se do těchto evíček dávala, ale tuším, že hlavně do toho jejich multiportu. To je jakýsi port v monitoru.
No jinak foto zkusím dodat, ale ve stručnosti. U mini pci portu je někjajý drátek tuším dvoužílý a momentálně je připojený k modemu tak nevím co by tomohlo být, jinak jsem si tam kolem něj ničeho nevšiml.
V sobotu bych měl mít po ruce foťák a pravděpodobně i minipci wifi kartu tak to vyzkouším a hodím sem nějaké info,
vím, že nějaká wifi se do těchto evíček dávala, ale tuším, že hlavně do toho jejich multiportu. To je jakýsi port v monitoru.
No jinak foto zkusím dodat, ale ve stručnosti. U mini pci portu je někjajý drátek tuším dvoužílý a momentálně je připojený k modemu tak nevím co by tomohlo být, jinak jsem si tam kolem něj ničeho nevšiml.
V sobotu bych měl mít po ruce foťák a pravděpodobně i minipci wifi kartu tak to vyzkouším a hodím sem nějaké info,
OK takže už je vše hotovo a vyřešeno.
Jsem myslím dlužný sem napsat jak to probíhala a hlavně dopadlo :)
Takže sitauce následující:
wifi v minipci funguje to je to hlavní.
Jedná se o Intel PRO/Wireless 2200BG, kterou jsem vymontoval ze starého Fujistsu amilo pro V2000.
Problém byl trošku s anténou, která v Evíčku nebyla. Možná je někde v monitotu tam, kde je vyveden multiport pro připojení origo wifi, ale není u minipci portu. Naštěstí v amilu byla anténa vyvedená v těle notebooku pod krytku pantů, takže jsem vypreparoval i ji. Anténu jsem prozatím "namotal" do prostoru minipcia portu kam se v poho vydala. Zatím je signál v pohodě, takže tam asi zůstane a kdyby byl problém tak ji někam přetáhnu.
Toť asi vše. Ještě jednou díky
Jsem myslím dlužný sem napsat jak to probíhala a hlavně dopadlo :)
Takže sitauce následující:
wifi v minipci funguje to je to hlavní.
Jedná se o Intel PRO/Wireless 2200BG, kterou jsem vymontoval ze starého Fujistsu amilo pro V2000.
Problém byl trošku s anténou, která v Evíčku nebyla. Možná je někde v monitotu tam, kde je vyveden multiport pro připojení origo wifi, ale není u minipci portu. Naštěstí v amilu byla anténa vyvedená v těle notebooku pod krytku pantů, takže jsem vypreparoval i ji. Anténu jsem prozatím "namotal" do prostoru minipcia portu kam se v poho vydala. Zatím je signál v pohodě, takže tam asi zůstane a kdyby byl problém tak ji někam přetáhnu.
Toť asi vše. Ještě jednou díky