ASUS P5DI Series - prasklý display
Ahoj,
máma prasklý display na tomto notebooku. Má prasklý display, jinak je plně funkční. Záruku sice ještě mám, ale neuznají ji. Oběhal jsem několik servisů, ale naúčtovali si obrovskou cenu.
Jak mám postupovat, abych vybral stejný display (15,6" WXGA TFT CrystalShine (lesklý) s LED)? Kde takový samotný panel koupím, nebo jestli nemá někdo poškozený notebook nebo display doma a byl ochotný ho prodat?
Výměnu zváladnu, to už je to poslední. :)
máma prasklý display na tomto notebooku. Má prasklý display, jinak je plně funkční. Záruku sice ještě mám, ale neuznají ji. Oběhal jsem několik servisů, ale naúčtovali si obrovskou cenu.
Jak mám postupovat, abych vybral stejný display (15,6" WXGA TFT CrystalShine (lesklý) s LED)? Kde takový samotný panel koupím, nebo jestli nemá někdo poškozený notebook nebo display doma a byl ochotný ho prodat?
Výměnu zváladnu, to už je to poslední. :)
Nejlepší řešení je notebook rozebrat, opsat typ displeje a poté jej dohledat na internetu, např. na eBay, kde se dají díly relativně v pohodě sehnat.
Jo všechno mám, koukal jsme že ceny toho stejného monitoru se pohybují okolo 84$ což je usper cena, nedla by se sehnat za takovou cenu i v česku? já totiž nemám zatím žádné zkušenosti s kupováním v zahraničí. :)
[quote=Sunshine;422292]Jo všechno mám, koukal jsme že ceny toho stejného monitoru se pohybují okolo 84$ což je usper cena, nedla by se sehnat za takovou cenu i v česku? já totiž nemám zatím žádné zkušenosti s kupováním v zahraničí. :)[/quote]
U nás pochybuji a pokud ano, tak za 4x vyšší cenu - standardně :thumbdown Objednával jsem display a klávesnice z eBay a z tohoto shopu a vždy bez problémů vše přišlo - originál zabalené a nepoškozené. Tenkrát mi šel displej do notebooku z Japonska a byl cca za 20 dní doma :thumb
U nás pochybuji a pokud ano, tak za 4x vyšší cenu - standardně :thumbdown Objednával jsem display a klávesnice z eBay a z tohoto shopu a vždy bez problémů vše přišlo - originál zabalené a nepoškozené. Tenkrát mi šel displej do notebooku z Japonska a byl cca za 20 dní doma :thumb
Tak fajn, jdu studovat placení přes PayPal. :) Ještě by mě zajímalo, jeslti bude nějaký problém s verzí. Jsou tam na výběr i jiné displaye, které jsou stejné (B156XW02 WXGA), ale já mam V.2 a nabízejí tam i V.0,1,3 tak jestli bude nějaký problém s tou verzí.
EDIT: Ještě tam píšou jako HW1A, jeslti jsme ot pochopil patří to k zápisu H\W:4A co jsme našel u sebe. Bude tam také vadit, že je to HW1A místo 4A ?
EDIT: Ještě tam píšou jako HW1A, jeslti jsme ot pochopil patří to k zápisu H\W:4A co jsme našel u sebe. Bude tam také vadit, že je to HW1A místo 4A ?