Tichý multimediální notebook do 15k
Zdravicko,tak jsem se rozhodl vymenit notebook..vlastnim MSI EX623x a dost mi na nem vadi hluk..prosil bych o nejake rady a zkusenosti jaky poridit v cenove relaci do 15 tisic. Jde mi hlavne o surfovani na netu,obcas nejaka multimedia (hlavne aby mel dobry zvuk) a hrani starcraft 2 ...nejvice mi jde asi o hluk aby byl tichy...dekuji za rady...
moji adepti
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
moji adepti
Já jsem koupil před týdnem Aspire a ticho je v celku předností. V klidu NB neuslyšíš a v zátěži jen lehce šumí. Překvapilo mě to dost. Mám 4 Acer a takhle potichu nebyl žádný. Pokud by jsi se rozhodl pro Acer Aspire, budeš mít doma ticho.
Já osobně bych si spíš koupil tohle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] je o 200 dražší ale má 4gb ram. Co se týká hluku, tak to bude stejné s Acerem, ale Acer se mi zdá měkčcí.
tak nakonec jsem zvolil [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ale vaham jeste nad http://www.zkracovatko.cz/06f4
Acery na designu Gemstone nejsou zrovna "proslulé" svou spolehlivostí.. Já bych se jim tedy radši vyhnul. Jestli Acer tak až nové šasi TimelineX.
Mám osobní zkušenost jen s Probookem v téhle cenové relaci a jako supertichý hodnocen není (i když hlučný taky ne, tedy typy s integrovanou grafikou), takže si nejsem jist jaký jiný typ přesně doporučit.
Ještě čtu že "Starcraft 2".. je to velmi náročná hra na HW.. pak jsou ty superlevné Acery asi jednou šancí. Ale počítat s tím že to bude fungovat 2 roky na záruce a pak už asi moc ne..
Mám osobní zkušenost jen s Probookem v téhle cenové relaci a jako supertichý hodnocen není (i když hlučný taky ne, tedy typy s integrovanou grafikou), takže si nejsem jist jaký jiný typ přesně doporučit.
Ještě čtu že "Starcraft 2".. je to velmi náročná hra na HW.. pak jsou ty superlevné Acery asi jednou šancí. Ale počítat s tím že to bude fungovat 2 roky na záruce a pak už asi moc ne..