Plánujete/očekáváte pod stromečkem nějaký HW dárek?
- Ano, a hned několik
- Ano, určitě alespoň jeden
- Ne, určitě ne
- Nevím, necháme se překvapit
Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Svět hardware v pravém sloupci.
- Ne, určitě ne
Od manželky určitě ne neboť HW rozumí asi jako já pečení cukroví :D Když zrovna něco potřeuji tak si to koupím sám :cry i když nejsou zrovna vánoce :mistake
Umňa to isté, takže nie.. kupujem si takéto veci výlučne sám, čo nie je vlastne na škodu, radšej sa "prekvapiť" sám, ako dostať EC zdroj :D :D
ano představy mám, není již ale moc času tak neplánuji nic převratného - doplnění RAM možná pevný disk,
novou grafickou kartu nechám asi na příští jaro/léto - zatím uvažuji o ATI Radeon HD 6850.
:thumb Tiskárna by se hodila protože mám teď momentálně 3 Canonky a ani jedna nefunguje - v té nejdražší odešla tisková hlava a oprava se nevyplatí a ty dvě levné prostě tisknou jen když se jim člověk věnuje několik hodin - čištění atd. :thumbdown :cry
novou grafickou kartu nechám asi na příští jaro/léto - zatím uvažuji o ATI Radeon HD 6850.
:thumb Tiskárna by se hodila protože mám teď momentálně 3 Canonky a ani jedna nefunguje - v té nejdražší odešla tisková hlava a oprava se nevyplatí a ty dvě levné prostě tisknou jen když se jim člověk věnuje několik hodin - čištění atd. :thumbdown :cry
Letos nic. Pokud se da nazvat Profi Meteostanice s LAN konektorem HW :D Nemam do kompu co strcit,ani zadnou periferii (vse mam kolem 1-2 let stare), neni co menit a hlavne proc......
Jinak si veci tohoto typu zasadne vybiram sam, :D objednam to, prijde to, neplatim to, ale najdu to pod stromkem :)
Jinak si veci tohoto typu zasadne vybiram sam, :D objednam to, prijde to, neplatim to, ale najdu to pod stromkem :)
[quote=Georginek;422883]Jinak si veci tohoto typu zasadne vybiram sam, :D objednam to, prijde to, neplatim to, ale najdu to pod stromkem :)[/quote]
Ano, ano, také to tak praktikuji. Aspoň teda na Vánoce.
Ano, ano, také to tak praktikuji. Aspoň teda na Vánoce.
Dostal jsem svolení si pořídit za poslední dobu drahší dárek, takže mě tam čeká Benchmark DAC1 USB. :p