Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

AGP riser card

Jiziii (796)|20.12.2010 19:54
zdravím
potřeboval bych poradit jestli nevíte o nějakým obchodu kde se dá sehnat AGP riser card, snad všechny obchody maj PCI nebo PCI-E ale ne AGP :-(
sestra má starší compík a je low profile s integrovanou grafikou, a chce na tom hrát The Sims 3, koukal sen ma AGP low profile ale nejvýkonější co sem našel byla nv 6200 a myslím že ta tak velkej výkon mít nebude aby se mi vyplatio ji kupovat
neví teda někdo kre by mohlo jít tu risercard sehnat?
dík za odpovědi
Salamander (6177)|20.12.2010 19:58
[quote=Jiziii;423928]zdravím
potřeboval bych poradit jestli nevíte o nějakým obchodu kde se dá sehnat AGP riser card, snad všechny obchody maj PCI nebo PCI-E ale ne AGP :-(
sestra má starší compík a je low profile s integrovanou grafikou, a chce na tom hrát The Sims 3, koukal sen ma AGP low profile ale nejvýkonější co sem našel byla nv 6200 a myslím že ta tak velkej výkon mít nebude aby se mi vyplatio ji kupovat
neví teda někdo kre by mohlo jít tu risercard sehnat?
dík za odpovědi[/quote]

Nahodou mam jeden AGP riser doma, ale nevim, jestli by ti rozmerove vyhovoval ... jaky presne potrebujes ?
matyyy (2527)|20.12.2010 20:39
co ebay
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]

akorát to nebude pod stromek

BTW nebylo by lepší jí koupit normální case?
Jiziii (796)|20.12.2010 21:09
[quote=Salamander;423931]Nahodou mam jeden AGP riser doma, ale nevim, jestli by ti rozmerove vyhovoval ... jaky presne potrebujes ?[/quote]

no jestli bys mi ji prodal tak super, potřebuju aby byla zahlá a od slotu vysoká maximálně 7 cm víc ne
dyštak ji vyfoť určitě se dohodnem

to matyyy: za zahraničí nakupuju moooc nerad, to že to nebude pod stromeček to nevadí a jelikož je to základní deska dělaná přímo pro tu case tak má uplně jinačí rozteče děr pro přichycení MB takže bych k tomu měl eště spoustu převrtávání, předělávání chlazení, zdroj a další věci takže radši si vystačím s tou risercard
Salamander (6177)|20.12.2010 21:19
[quote=Jiziii;423952]no jestli bys mi ji prodal tak super, potřebuju aby byla zahlá a od slotu vysoká maximálně 7 cm víc ne
dyštak ji vyfoť určitě se dohodnem

to matyyy: za zahraničí nakupuju moooc nerad, to že to nebude pod stromeček to nevadí a jelikož je to základní deska dělaná přímo pro tu case tak má uplně jinačí rozteče děr pro přichycení MB takže bych k tomu měl eště spoustu převrtávání, předělávání chlazení, zdroj a další věci takže radši si vystačím s tou risercard[/quote]

tak to je teda urcite kratsi, ale zahnutej je ... kdyztak ti poslu fotku pres SZ