náhrada za asus nvidia 8800gts
Ahoj již s popisu se jedná oco mi jde.Odešla mi v pc grafika(jméno názvu)potřebuju diporučit obdobnou možná trošičku lepší novou.. mám amd dvoujádro na 3ghz,zdroj seasonic 500w,6gb ram,os-win7 64bit. verze.prosím ze stránek barbone nebo tsbohemia.Děkuji
Podle mě máš 3 vhodné možnosti, dole linky na konkrétní karty
GTS 450 - nejlevnější, nejslabší a verze dole má asi i hlučný chladič (nevím jistě, neznám)
HD 5770 - Není o moc výkonnější než GTS450, má menší spotřebu
460GTX 768MB - Asi o 25% výkonnější než HD5770, s dobrým chladičem
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
GTS 450 - nejlevnější, nejslabší a verze dole má asi i hlučný chladič (nevím jistě, neznám)
HD 5770 - Není o moc výkonnější než GTS450, má menší spotřebu
460GTX 768MB - Asi o 25% výkonnější než HD5770, s dobrým chladičem
[quote=kevin00;425011]K dvoujádrovému procesoru je GTX460 zbytčnost. HD5770 bych viděl jako maximum.[/quote]
No,tak dalo by se polemizovat ale budiš,i když tady doporučujem 460tku v poho když user má např. E8400 a vejš.Rozhodně slabší jak tento cpu by ji asi nenakrmil dostatečně
No,tak dalo by se polemizovat ale budiš,i když tady doporučujem 460tku v poho když user má např. E8400 a vejš.Rozhodně slabší jak tento cpu by ji asi nenakrmil dostatečně
lavjoy: Což podle mě dvoujádro AMD na AM2+ socket (Athlon 7850 mám dojem, takhle to zas vypadá, když se jede ve více threadech....) slabší je...
Ta GTS450 se dá sehnat i [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (sice 512MB verze, ale podle mě tam moc rozdílů nebude...). Trochu slabší je pak HD5750, ale na alfě není o moc levnější (možná někde jinde bude...), takže tu bych vynechal. Anebo trochu silnější [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (zase 512MB verze....gigová verze je o necelý tři stovky dražší).
Osobně se přikláním k té GTS450 za 2600,-
Ta GTS450 se dá sehnat i [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (sice 512MB verze, ale podle mě tam moc rozdílů nebude...). Trochu slabší je pak HD5750, ale na alfě není o moc levnější (možná někde jinde bude...), takže tu bych vynechal. Anebo trochu silnější [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (zase 512MB verze....gigová verze je o necelý tři stovky dražší).
Osobně se přikláním k té GTS450 za 2600,-
[quote=Jandaskunk;425078]lavjoy: Což podle mě dvoujádro AMD na AM2+ socket (Athlon 7850 mám dojem, takhle to zas vypadá, když se jede ve více threadech....) slabší je...[/quote]
Hlavně AMD je v tomto na tom o dost hůře jak Intel. Proto se i všude na testování používají přetočený Intely místo AMDeček.
Hlavně AMD je v tomto na tom o dost hůře jak Intel. Proto se i všude na testování používají přetočený Intely místo AMDeček.
tak jsem se rozhodl pro toto:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] nVidia ENGTS450 1GB DDR5 DIRECTCU VGA DVI HDMI PCI-E
předpolkádám že ze strany procesoru a zdroje nebude problém
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] nVidia ENGTS450 1GB DDR5 DIRECTCU VGA DVI HDMI PCI-E
předpolkádám že ze strany procesoru a zdroje nebude problém