Zdravím, jakou byste mi poradili nejvhodnější variantu pro připojení více pc přes wifi ? Momentálně s jedním routerem funguje jenom 1 pc, já bych však potřeboval jeden maximálně dva další. Je to vůbec možné realizovat bez ztráty rychlosti (i minimální) internetu ?
EDIT: Pokud bych připojil ke stávajícímu routeru switch, ovlivní to nějak rychlost internetu ?
EDIT: Pokud bych připojil ke stávajícímu routeru switch, ovlivní to nějak rychlost internetu ?
Co je to za otazku??
Kdyz mas router tak k nemu proste pripoj dalsi PC a vyzkousej to.
Rychlost internetu se deli mezi ne asymetricky.
Kdyz mas router tak k nemu proste pripoj dalsi PC a vyzkousej to.
Rychlost internetu se deli mezi ne asymetricky.
Mám hned vedle routeru ntb, který jde přes wifi, protože už nemám volné porty. O patro níž je ještě jeden ntb, na kterém nejde signál, pokud je připojený ten první.
Staci kdyz das router dal od toho NTB a bude to fungovat normalne. Minimalne 2m.
Kdyz totiz das jeden prijimac prilis blizko vysilaci, vysilac pak "prehledne" dalsi prijimace.
Kdyz totiz das jeden prijimac prilis blizko vysilaci, vysilac pak "prehledne" dalsi prijimace.
Ještě jsem se chtěl zeptat na ten switch, jestli by zpomalil rychlost internetu ? Je mi jasné, že pokud budou oba ty ntb připojeny tak ano, co ale když bude připojen jen jeden ?
Muzes jej bez obav pouzit, je naddimenzovan nad rychlosti pripojeni k internetu, takze zpomalovat nic nebude.
Pripojene PC se o konektivitu asymetricky deli, takze i dyz budou oba pustene tak to rychlost internetu ovlivni pouze kdyz budes na obou najednou neco stahovat ci jinak souvisle vytezovat spojeni.
Pripojene PC se o konektivitu asymetricky deli, takze i dyz budou oba pustene tak to rychlost internetu ovlivni pouze kdyz budes na obou najednou neco stahovat ci jinak souvisle vytezovat spojeni.