Prosím o radu. PC (Windows 7) je připojeno pomocí WiFi k routeru D-Link DIR-615 (v rámci jednoho bytu). V tomto stavu vše funguje. Vytvořím-li na tomto PC další uživatelský účet, ať už s administrátorskými právy nebo s uživatelským omezením, tento další účet se k internetu nedokáže připojit. Původní (základní) účet připojit lze. Jak toto vyřešit? Možná, že se vyjadřuji ne příliš srozumitelně, ale jsem jen laik.
To je hodne podezrele, protoze nastaveni site je sdilene mezi ucty, takze by to melo normalne fungovat.
Jdou ti klasicky vyhledat bezdratove site a zadani hesla nebo ani to ne? Zkus overit zda je povolene bezdratove pripojeni k siti v novem uctu.
Jdou ti klasicky vyhledat bezdratove site a zadani hesla nebo ani to ne? Zkus overit zda je povolene bezdratove pripojeni k siti v novem uctu.
Vše je vyřešeno. Spustil jsem Wireless Connection Manager (software od D-Linku, který se nainstaloval s bezdrátovým USB adaptérem) a pak mě osvítil duch svatý a dal jsem Připojit k požadované síti zde. A ono se to připojilo a drží to. Takže závěr je: připojit k síti u jiných uživatelských účtů to nešlo pomocí Windows 7, ale pomocí software od D-Linku.