Jaky ntbk?
Zdravim, shanim notas do 10k pro pritelkyni vyhradne na praci....
V tehle cenove kategorii je to dost hruza.....:rolleyes:
Vybral jsem tyhle 2 kousky....
Vase doporuceni??
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
V tehle cenove kategorii je to dost hruza.....:rolleyes:
Vybral jsem tyhle 2 kousky....
Vase doporuceni??
Ani jeden :hmm
Jestli chce ultralevný tak Aušus K50, dražší pak Lenovo Edge nebo G500, případně HP 620? :notsure
Jestli chce ultralevný tak Aušus K50, dražší pak Lenovo Edge nebo G500, případně HP 620? :notsure
Celeron nechci,moc zerou a jsou bidny. A musi mit numerickou klavesnici.
Ty cos poslal jsou nad limit.
Ty cos poslal jsou nad limit.
Tak ten Asus je singlecore, no za mě bych to tedy už nedoporučil, ten Acer má alespoň moderní vnitřnosti. Koukal jsem ještě na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], do 10k je i s OS ale zas nemá třeba numerickej blok, no každej má něco :(
[quote=Georginek;428465]Celeron nechci,moc zerou a jsou bidny.[/quote]
K50 je C2D, ale jak tak koukám už došly :runaway
K50 je C2D, ale jak tak koukám už došly :runaway
co K52 sérii?
případně za lehký příplatek tento
S K52 mám osobní zkušenost:
uživatelská recenze
případně za lehký příplatek tento
S K52 mám osobní zkušenost:
uživatelská recenze
Abych to ukoncil, vzal jsem ACER TravelMate 5742Z-P613G32MN. Vychazi vykonostne nejlip ze vsech zde nabizenych ma nove vnitrnosti, zadny zbytky, neni to Celeron, ma 4 hodinovou vydrz, a cena byla 9400 i s brasnou. Nebylo co resit. :p
Jinak zpracovani je dobre, jako vzdy u TravelMate ( eMachines nebrat) nic nikde nevrze, baterka skutecne vydrzela 4hod a 10minut, pri bezne praci, ci surfovani 0 hlucnost, pri instalaci a ladeni se fan spustil jen na 1. stupen. Absolutne tichy. Disk neni slyset. Podsviceni rovnomerne.
Jinak zpracovani je dobre, jako vzdy u TravelMate ( eMachines nebrat) nic nikde nevrze, baterka skutecne vydrzela 4hod a 10minut, pri bezne praci, ci surfovani 0 hlucnost, pri instalaci a ladeni se fan spustil jen na 1. stupen. Absolutne tichy. Disk neni slyset. Podsviceni rovnomerne.