HP DV6700 po startu se zobrazuje obraz 6x
Dobry den, mam problem s HP Pavilion DV6700. I hned po startu notebooku se zobrazi obraz 6x (jiz pocatecni logo HP i bios). Takze nevim jestli by jsem neco vyresil reinstalaci systemu. Bios jsem zkousel do defaultu. Muze na to mit vliv chyba ve windows? Nahrany jsou na nem Visty
Chapu Vas dotaz dobre, ze se zobrazi logo vyrobce a dal se nic nedeje? Pokud ano, zkusil bych aktualizovat Bios.
Spusti se i system na 6 obrazkovkach. Mluvil sem s clovek co dela servis PC a dozvedel sem se ze toto se obcas u nizsich rad notebooku od HP stane. Udajne maji spatne chlazeny graficky cip a po prehrati je takto porouchan. Bude potreba notebook zaslat do servisu, tak jsem zvedavy.
Není v notebooku čistě náhodou GPU nVIDIA GeForce 8400/8600? Často odcházejí a přesně takto se to projevuje. Myslím, že i zde na fóru toho najdeš dost.
Je však 1% šance, že je chyba jinde - flex kabel displeje. Pokud je to GPU, můžež zkusit následující (vše v řádech tisíc korun): výměna desky (nejdražší), výměna čipu (druhé nejdražší), reflow čipu; vždy je však výsledek nejistý a prakticky dočasný.
Je však 1% šance, že je chyba jinde - flex kabel displeje. Pokud je to GPU, můžež zkusit následující (vše v řádech tisíc korun): výměna desky (nejdražší), výměna čipu (druhé nejdražší), reflow čipu; vždy je však výsledek nejistý a prakticky dočasný.