Zdravím,
jsem omezený e-shopem Softcom a cenou do 800 Kč bez DPH. Potřebuji vybrat vhodný zdroj (spíše značku) pro kancelářskou sestavu (office, internet, atx, dvoujádro, pasivní GPU). Požadavek na zdroj kolem 350 W i víc. Osobně se mi líbí Seasonic nebo Enermax z toho jejich výběru, ale jsou příliš drahé. Poradíte?
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
M.
jsem omezený e-shopem Softcom a cenou do 800 Kč bez DPH. Potřebuji vybrat vhodný zdroj (spíše značku) pro kancelářskou sestavu (office, internet, atx, dvoujádro, pasivní GPU). Požadavek na zdroj kolem 350 W i víc. Osobně se mi líbí Seasonic nebo Enermax z toho jejich výběru, ale jsou příliš drahé. Poradíte?
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
M.
Díky. Ještě bych to doplnil, abych nezakládal nové téma. Kolega se rozhlíží ve stejném obchodě se stejnou cenou. Nicméně požaduje +/- 500W s podobnou cenou bez DPH. Počítač slouží pro stejné účely s tím, že je tam aktivní GPU (hry ne). Co bys doporučil?
no, 500W je na kancl PC celkem dost, je to urcite potreba ?
Za 800 bez DPH bych z toho vyberu co tam je asi nedoporucil ani jeden.
Ale na Alfe treba jo :) [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Za 800 bez DPH bych z toho vyberu co tam je asi nedoporucil ani jeden.
Ale na Alfe treba jo :) [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
S největší pravděpodobností má kolega velké oči, schválně napiš jaká přesně sestava to je ať posoudíme jaká bude zhruba spotřeba.
Tak beru z5. Špatně jsem pochopil, počítač má být taková střední třída - univerzálnější použití (i když bude v kanceláři určený pro práci - lehčí AutoCAD a běžné administrativní věci). Každopádně ten Seasonic v Alfe je super i cenově. Pro sebe vezmu 350W, kolegovi dám odkaz na tu pětistovku.
Pánové, děkuji! LOCK
M.
Pánové, děkuji! LOCK
M.