Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

tv tuner pro notebook s win7 64 bit

hananasam (19)|3.3.2011 10:00
Poradil by mi, prosím, někdo ze svých zkušeností vhodný tv tuner pro win7 64 bit do notebooku, stále se dočítám, že na tomto os nejedou, je to pravda? Mám tedy čekat, až pro tento os Bill něco dovymyslí?
Díky.
Hanasa
zsdx (2098)|3.3.2011 10:32
[quote=hananasam;438961]tv tuner pro win7 64 bit do notebooku, stále se dočítám, že na tomto os nejedou, je to pravda?[/quote]

neni pravda, ja rozchazel na tomto [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] pribaleny Leadtek z akce a OK. Ted to narychlo nemuzu overit/uz je fuc/, ale troufam si tvrdit, ze tam byly 64-bit W7HP.
//Tak jo, dle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] tam opravdu jsou 64b.
Doctor01 (400)|3.3.2011 10:58
Ahoj

Ja pouzivam (stridave na ntb i desktopu) USB tuner od Pinnacle (asi 3 roky stary, digitalni).
Pred tim to bezelo na win XP 32bit a ted na win7 64bit. Vse ok.

Obecne bych v tom moc velkej problem nevidel, win7 jsou tu uz dlouho,
podpora ze stran vyrobcu tuneru bude uz dobra.
hananasam (19)|3.3.2011 13:28
Dík za odpovědi, zapomněla jsem podotknout, že jsem nainstalovala min. týden Servis Pack 1 pro Winy7 a tady prý to dělá problém, konkrétně WMC na úrovni ovladače začne ovládat tv tuner a nejde prý to naladit, signál je fuč, atd. Ale jak říká Doctor01, měly by být tv tunery aktualizované ze stran výrobců a mohl bys mi, plízzz, říct, který tv tuner od Pinnacle používáš? Dík.
Hanasa
Doctor01 (400)|4.3.2011 08:50
Tak pokud se nepletu, je to Pinnacle PCTV DVB-T Stick Solo 72e / USB DVB-T Receiver / TV Tuner.
Jinak treba kamos pouziva ted nejaky digitalni tuner ala cina noname a funguje fpoho, jen potreboval nejakou lepsi antenu.