Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Propojení s TV

Domingster (139)|3.3.2011 13:15
Zdravím, chtěl bych si propojit svůj notebook Toshiba L670 se svojí televizí LG 26LC2R přes HDMI. Když to propojím tak to běží vpohodě ale obraz mám na na televizi i na notebooku a na televizi trošku jakoby "vibruje" protože televize je pouze HD Ready a na notebooku mám rozlišení 1600×900. Když nastavím aby byl obraz pouze na televizi a dám 1280×700 tak na televizi je vidět jenom část obrazu. proste jenom střed plochy a okraje vidět nejsou. Když na televizi nastavím 1600×900 tak je toho na televizi sice výrazně víc ale pořád chybí okraje. Když sem televizi napojoval na PC s nVidia tak mi to taky dělalo problém ale záchránila mě možnost v ovladačích roztahování a smrštování obrazu. Tu v Catylystech nemůžu nikde najít. Někdo mi řikal ať dám na televizi funkci Scan jenomže televize je celkem stará a tuto funkci nemá. Prostě bych chtěl mít obraz z notebooku na televizi ale aby byl jen na televizi, protože mi příde zbytečné aby běžel při sledování filmu i na notebooku. nevíte někdo co stím? Díky.
wizaard (913)|3.3.2011 21:59
V ovladačích grafické karty (Catalystech) to nastavit lze. Teď u sebe sice notebook s ATI grafikou mám, ale nemám k dispozici televizi. Nicméně předpokládám, že pokud připojíš televizi a půjdeš do Catalyst Control Center (pravým na ploše), tak to najdeš v sekci "Zobrazení & pracovní plochy", dole bude ona televize (obrázek televize) s malou šipečkou v rohu. Pokud na tu šipečku klikneš a vybereš vlastnosti, měl bys to tam najít.