Dostal jsem bezdratovy router a chtel bych se zeptat, jestli to ma nejaky bezpecnostni rizika? Pristup by mel byt snad zaheslovany.
Mam Win 7. Jak zjistim, jestli mam neco nasdilenyho? (rad bych sdileni uplne vypnul, aby mi nikdo, kdo se u me treba pripoji, nelezl do mych veci)
Mam Win 7. Jak zjistim, jestli mam neco nasdilenyho? (rad bych sdileni uplne vypnul, aby mi nikdo, kdo se u me treba pripoji, nelezl do mych veci)
[quote=aaaron;444191]Dostal jsem bezdratovy router a chtel bych se zeptat, jestli to ma nejaky bezpecnostni rizika? Pristup by mel byt snad zaheslovany.
Mam Win 7. Jak zjistim, jestli mam neco nasdilenyho? (rad bych sdileni uplne vypnul, aby mi nikdo, kdo se u me treba pripoji, nelezl do mych veci)[/quote]
Prepni si sit na 'verejnou', prip. si ve vlastnostech bezdratoveho/ethernet adapteru (dle zpusobu tveho pripojeni na ten router) odfajfkuj 'Sdileni v siti Mirosoft'. Muzes taky dat rucni spousteni /ci zakazat/ sluzbu Server.
Mam Win 7. Jak zjistim, jestli mam neco nasdilenyho? (rad bych sdileni uplne vypnul, aby mi nikdo, kdo se u me treba pripoji, nelezl do mych veci)[/quote]
Prepni si sit na 'verejnou', prip. si ve vlastnostech bezdratoveho/ethernet adapteru (dle zpusobu tveho pripojeni na ten router) odfajfkuj 'Sdileni v siti Mirosoft'. Muzes taky dat rucni spousteni /ci zakazat/ sluzbu Server.
Pravé myšítko na ikonku připojení v trayi a vyber možnost Centrum sítí a sdílení (jsem momentálně jen na PC s Vistami, ale ve Win7 to bude stejné).
Diky. Nasel jsem to. Takze tim, ze si to prepnu na "verejnou sit", znemoznim pripadnej pristup na muj pocitac?
Ty vlastnosti bezdratoveho/ethernet adapteru najdu kde?
Ty vlastnosti bezdratoveho/ethernet adapteru najdu kde?