CORSAIR HX 520W a jsem s nim naprosto spokojen. Nejvic se me libi to plug-in reseni kabelaze.
PS pro snaila: :) je to uplne nova sestava a menit ji budu tak za 2-3 roky
PS pro snaila: :) je to uplne nova sestava a menit ji budu tak za 2-3 roky
[QUOTE=filky;70832]v podpisu :)[/QUOTE]
Tvuj post je na 2 veci..
1. Za par mesicu zmenis sestavu a pochybuju ze to sem prijdes dopsat.
2. Jakej mas zdroj se opravdu muzem docis z tvyho podpisu, v zadani tematu se pise
[QUOTE=boboco;35536]Otázka je velmi prostá. Každý pracujeme na nějakém počítači a mě by zajímalo, jaký napájecí zdroj (tedy výrobce, typ a watáž) zásobuje Vaše PC elektrickou energií a jste s tímto svým zdrojem spokojeni?
O zdroji prosím uvádějte vždy co nejvíce získaných informací a také můžete zmínit zkušenosti se zdroji, které jste vlastnili dříve.[/QUOTE]
Tohle je tvoje maximum ziskanych informaci ?
// Az si to filky opravi tak prosim moda o smazani tohoto prispevku
Tvuj post je na 2 veci..
1. Za par mesicu zmenis sestavu a pochybuju ze to sem prijdes dopsat.
2. Jakej mas zdroj se opravdu muzem docis z tvyho podpisu, v zadani tematu se pise
[QUOTE=boboco;35536]Otázka je velmi prostá. Každý pracujeme na nějakém počítači a mě by zajímalo, jaký napájecí zdroj (tedy výrobce, typ a watáž) zásobuje Vaše PC elektrickou energií a jste s tímto svým zdrojem spokojeni?
O zdroji prosím uvádějte vždy co nejvíce získaných informací a také můžete zmínit zkušenosti se zdroji, které jste vlastnili dříve.[/QUOTE]
Tohle je tvoje maximum ziskanych informaci ?
// Az si to filky opravi tak prosim moda o smazani tohoto prispevku
Od včerejška Seasonic S12 II 430W, v minulosti jsem měl jen EC a jim podobné. Cena je sice vyžší, ale produkovaný hluk úplně někde jinde - resp. kvůli chladiči na CPU zdroj vůbec neslyším. (rozdílů je samozřejmě více) :)
Taktiež odvčera Seasonic SS-500ET 80plus - maximálne ticho. Predtým na staršej zostave Q-Tec 400W, na ktorom som iba vymenil 12cm fan za Glacialtech kvôli hlučnosti a vydržal v pohode a stále beží už 3,5 roka.
šťáva mi protéka NEXUS NX-8050 500W, a to ticho, prostě paráda :)
předtím jsem měl na zkoušku CoolerMaster RealPower PRO 520W a ten při zátěži o sobě dával pěkně znát, více než Fortron PNF400!
předtím jsem měl na zkoušku CoolerMaster RealPower PRO 520W a ten při zátěži o sobě dával pěkně znát, více než Fortron PNF400!
Mám Chieftec 620W
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
První značkovej zdroj co mám, a jsem spokojenej, je peknej a vykonej a tichej, akorat me stve, ze nema oddelavaci kabely, zbytecne dela binec v case...
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
První značkovej zdroj co mám, a jsem spokojenej, je peknej a vykonej a tichej, akorat me stve, ze nema oddelavaci kabely, zbytecne dela binec v case...
Ja mam Enermax Tusim sa ozn : FPC 2 je to 535 W verzia s 2-ma 8 cm ventikmy a som spokojny, dokonca to nieje ani hlucne :)
tak ted jsem si donesl seasonic s12-II 430w a je fakt moc peknej a moc pekne tichej :). kuchat ho nebudu... :)
Já mam taky Fortron Blue Storm II 500W. Za ty prachy je to dost dobrej kousek. Super tichej teda není, ale motory harddisků to spolehlivě přehlušej;-)
Mám Seasonic M12-700 700W
Musím říci, že zdroj to je velmi kvalitní a taky velmi tichý, skoro není slyšet...Zatím se mi nestalo, aby se přídavný druhý 60mm větráček roztočil...ten 120mm si vystačí sám :) A se 700W mám i nějakou rezervu, takže pohoda. Určitě doporučuju, avšak ta cena tomu luxusu také odpovída :D
Musím říci, že zdroj to je velmi kvalitní a taky velmi tichý, skoro není slyšet...Zatím se mi nestalo, aby se přídavný druhý 60mm větráček roztočil...ten 120mm si vystačí sám :) A se 700W mám i nějakou rezervu, takže pohoda. Určitě doporučuju, avšak ta cena tomu luxusu také odpovída :D
HX520 - jeho hluk je pro me dalsim dukazem proc neverit recenzim. :)
Jo vetsina lidi co ho slysela, nebo co slysi muj PC rika, ze super tichy, ale bohuzel fakt je ten, ze me prijde nehorazne hlucny ...
Jo vetsina lidi co ho slysela, nebo co slysi muj PC rika, ze super tichy, ale bohuzel fakt je ten, ze me prijde nehorazne hlucny ...
Mam HX 520 je to super zdroj nemám sním žádný problém hlučnost žádná :D max u tebe musíš mít ucho nalepený na něm aby si ho slyšel vůbec :D nebo máš skříň na stole a zdrojem k sobě to se potom nediv že něco slyšíš :D to by sem taky slyšel :D . stejně disk přeřvě všechno to by si musel mít SSC disk bez mech. částí ale takovej na OS se 32GB stojí 17 Litrů :D takže já doporučuji: Corsair Power Supply HX520 520W
Ja mam Chill Innovation CP-400P (ATX v1.3).
Nestezuju si, i kdyz nedavne testy Chillu me moc nepotesily :D Za 2 litry co tehda stal bych si tedka koupil rozhodne neco jinyho.
Nestezuju si, i kdyz nedavne testy Chillu me moc nepotesily :D Za 2 litry co tehda stal bych si tedka koupil rozhodne neco jinyho.
nyni - P4 450W - zadny problem
drive - noname 250W - casto vypadl, kdyz se zahybalo privodnim kabelem.
jeste drive - fakt nevim, v tech dobach jsem jeste nevedel co je to zdroj :D
drive - noname 250W - casto vypadl, kdyz se zahybalo privodnim kabelem.
jeste drive - fakt nevim, v tech dobach jsem jeste nevedel co je to zdroj :D
Maly update k mojmu prispevku z minuleho roku: stale fortron 400W a uplne v pohode utiahne 3 disky (z toho jeden Raptor), Radeona 3870 a 4 ventilatory. Hlavne ze Sapphire odporuca 450W zdroj k Radeonu 3870 :-)
LC6550G V2.0 - 550W 140mm fan
Vím, že to není nějaký supr kvalitní zdroj - což jsem nevěděl, když jsem ho jako novinku kupoval.
Na druhou stranu proti předchozímu EC mi vyřešil problémy s hlukem a stabilitou PC.
Nikdy jsem ho nevytěžoval nějak extra - aktuálně:
C2d 2,33@3,36
BFG 8800GT OC2
2x HDD
A nikdy mě nezklamal.
Jako příští zdroj mám v merku nějaký Seasonic.
Vím, že to není nějaký supr kvalitní zdroj - což jsem nevěděl, když jsem ho jako novinku kupoval.
Na druhou stranu proti předchozímu EC mi vyřešil problémy s hlukem a stabilitou PC.
Nikdy jsem ho nevytěžoval nějak extra - aktuálně:
C2d 2,33@3,36
BFG 8800GT OC2
2x HDD
A nikdy mě nezklamal.
Jako příští zdroj mám v merku nějaký Seasonic.
Ten bych při tvé konfiguraci rychle měnil...možná ej zatím v pořádku, ale je otázkou času, kdy začnou problémy se stabilitou nanovo ;)
Aisicek: 450W ano, ale EC, LC apod. :p
Aisicek: 450W ano, ale EC, LC apod. :p
Já mam Fortron BlueStorm II 500W a neni s ním žádnej problém, na hluk (kterej neni oproti grafice slyšet :D ) kašlu.
Aisicek: No oni doporučujou silnější, protože čekaj že si někdo koupí něco hodně levnýho s malou účinností. BlueStorm II 400W má jako ten muj 500w účinnost 85% což je dost. :)
mastermind: no, když se ti jevil jako super kvalitní zdroj tak jsi se asi nechal unést tim 500W co? :) Ale značkám jako EC nebo LC se radši vyhýbej. Já mam fortron a jsem nanejvýš spokojen.
Aisicek: No oni doporučujou silnější, protože čekaj že si někdo koupí něco hodně levnýho s malou účinností. BlueStorm II 400W má jako ten muj 500w účinnost 85% což je dost. :)
mastermind: no, když se ti jevil jako super kvalitní zdroj tak jsi se asi nechal unést tim 500W co? :) Ale značkám jako EC nebo LC se radši vyhýbej. Já mam fortron a jsem nanejvýš spokojen.
Tak jsem z PC vykopal Fortron FX500-A a nahradil ho Corsairem VX450 a zjistil jsem jak hlučný mám disk :).
Corsair VX450 je parádní zdroj za ty prachy.
Corsair VX450 je parádní zdroj za ty prachy.
Ja mam Corsair HX520 520W a spokojenost
- neslysitelnej
- mam velkou rezervu, takze zadny extremni vytizeni
- vypadky proudu snasi zatim dobre
- neslysitelnej
- mam velkou rezervu, takze zadny extremni vytizeni
- vypadky proudu snasi zatim dobre
CHIEFTEC zdroj CFT-560-A12C 560W, 12cm fan, akt. PFC, cable management
tichý,černý,věrný a hlavně modře svítí
tichý,černý,věrný a hlavně modře svítí
[QUOTE=JaMiskater;83192]Já mam Fortron BlueStorm II 500W a neni s ním žádnej problém, na hluk (kterej neni oproti grafice slyšet :D ) kašlu.
mastermind: no, když se ti jevil jako super kvalitní zdroj tak jsi se asi nechal unést tim 500W co? :) Ale značkám jako EC nebo LC se radši vyhýbej. Já mam fortron a jsem nanejvýš spokojen.[/QUOTE]
No, že by se mi jevil jako super kvalitní, to jsem neřekl. Kupoval jsem ho už před pár lety, když přišel jako novinka na trh - žádné testy nebyly, tak jsem to risknul. Faktem je, že vzhledem k cca maximálně polovičnímu zatížení problémy neočekávám. Pokud bych bral teď nový, tak by to byl Corsair Power Supply HX520 520W (převlečený Seasonic s modulární kabeláží)
mastermind: no, když se ti jevil jako super kvalitní zdroj tak jsi se asi nechal unést tim 500W co? :) Ale značkám jako EC nebo LC se radši vyhýbej. Já mam fortron a jsem nanejvýš spokojen.[/QUOTE]
No, že by se mi jevil jako super kvalitní, to jsem neřekl. Kupoval jsem ho už před pár lety, když přišel jako novinka na trh - žádné testy nebyly, tak jsem to risknul. Faktem je, že vzhledem k cca maximálně polovičnímu zatížení problémy neočekávám. Pokud bych bral teď nový, tak by to byl Corsair Power Supply HX520 520W (převlečený Seasonic s modulární kabeláží)
Tak já vyměnil svůj starý 550W EC za nový CoolerMaster (http://lacomp.eu/shop/324/detail/440258). Zdroj je hlučný i při nízkých otáčkách a vnitří provedení je odrazující. S vyměněným ventilátorem ale zatím běží OK, tak uvidím. V každém případě, doporučuji se tomuto zdroji vyhnout! Přikládám ještě několik narychlo pořízených fotek.
Další info v tomto threadu: https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/14301-nasledky-spatnych-kondenzatoru#91962
Další info v tomto threadu: https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/14301-nasledky-spatnych-kondenzatoru#91962
ja ma corsair VX 450W a sem snim nad miru spokojenej tichy a vykon slusnej za ty prachy ma sice jen jednu 12V vetev ale za to ma na ni 33A..tenhle zdroj bych fakt doporucil....
Tak, dneska jsem si donesl Fortron FSP350-60THN-P. Hlucny neni, vstupni kondiky jsou OST, ale sokovala me jejich kapacita - 820uF kazdej!! Zbytek je klasicky Teapo (cerny a zeleny).
NX8050 80P 500 Watt
naprosta spokojenost = kvalitka a hlavne je tichy ;)
ale co se tyka cenoveho porovnani s kokurenci, tak bohuzel vychazi draz nez napr. Corsairy..skoda
Corsair HX 620
Taky lehce předimenzováno. Vetrák se skoro netočí...
Zatím spokojenost, uvidíme časem.
Zatím spokojenost, uvidíme časem.
[QUOTE=Decibel-es;99056]Corsair HX 620
Zatím spokojenost, uvidíme časem.[/QUOTE]
tak mam uplne stejnej zdroj a taky si ho musim velmi pochvalit
je skvelej
vymenil jsem ho za Enermax Liberty
nebyl spatnej, ale byl hlucnejsi
Zatím spokojenost, uvidíme časem.[/QUOTE]
tak mam uplne stejnej zdroj a taky si ho musim velmi pochvalit
je skvelej
vymenil jsem ho za Enermax Liberty
nebyl spatnej, ale byl hlucnejsi
Fortron BlueStorm 500 W Spokojenost. To že běží nedává vědět větrák ale to že mi jde komp :D Prostě tichost sma. Paráda.
Původně sem vybral Corsair HX 520, ale zrovna když sem dopisoval objednávku můj starej dobrej Redstar odešel a ani necek. Pze sem potřeboval novej co nejrychlejc, vzal sem Fortron BS 500W kterej byl na zrovna na skladě. Za ten týden co ho mám zatím žádné problémy a je celkem o dost tišší než původní Redstar.
Seasonic SS-400ET 400W OEM
Velmi tichy. Zaujima ma, nakolko sa vnutorne prevedenie lisi od krabicovych modelov (napr. od Seasonic S12II 430W co tu hore vidim :).
Velmi tichy. Zaujima ma, nakolko sa vnutorne prevedenie lisi od krabicovych modelov (napr. od Seasonic S12II 430W co tu hore vidim :).
Aktualizace:
1x FSP350-60GLN pro Athlon XP1700+, dva disky, GeForce 5200FX - zde není skoro slyšet, trochu přehlušuje nějaký celkem levný PrimeCooler na CPU, který vzhledem ke staří tiše vrčí.
1x FSP400-60GLN - pro C2D, GeForce 8600GT zde je s diskem nejhlučnější
1x EC350W pro 2xPIII, 3 disky, integrovanou grafiku
1x FSP350-60GLN pro Athlon XP1700+, dva disky, GeForce 5200FX - zde není skoro slyšet, trochu přehlušuje nějaký celkem levný PrimeCooler na CPU, který vzhledem ke staří tiše vrčí.
1x FSP400-60GLN - pro C2D, GeForce 8600GT zde je s diskem nejhlučnější
1x EC350W pro 2xPIII, 3 disky, integrovanou grafiku
makakova hlava: brzo poreferuju, mam objednany S12II 330W a 350W OEM, takze uvidime...
btw ten 400W OEM si kratkodobe poradi s C2Q@3GHz a X1950 CF jak kdyby si hral s vlackama
btw ten 400W OEM si kratkodobe poradi s C2Q@3GHz a X1950 CF jak kdyby si hral s vlackama