sony ericson vivaz
Ahoj.Zakládám tohle vlákno a doufám že třeba narazím na uživatele tohoto telefonu kterej mi poradí.Prolezl jsem a progooglel snad uplně vše ale nikde nikdo mi neodpověděl včetně podpory na sonyericsonu. Můj problém je zvanej internet respektive připojení skypu či facebooku.Na internet se přes ikonu v pohodě připojím ale jakmile zajedu do aplikací a chci se přip. na facebgook tak zadám přihl. udaje a nic.ikdyž na facebook se dá připojit i vstupem na net a přihlásit se tam.(postrádám smysl ikony v aplikaci)co je ale opravdovej problém je skype.po instalaci a zadání přihl. udajů mám na displeji neustále zobrazeno že se připojuje aq přitom se nic neděje.Když zajedu do připojení -možnosti tak vidím že se telefon připojuje přes o2 wap.Vůbec nechápu kde je chyba a byyl bych moc rád kdyby se tady našel třeba někdo kdo by mě poradil i v jinejch nejasnostech.Děkuji
Jediné, co mě napadá, aby jsi zkusil nastavit jako prioritu připojení k O2 internet a ne wap. Zkoušel jsi se připojit i přes wifi? Třeba na email se normálně přihlásíš? Zkoušel jsi třeba i jinej prohlížeč pro login na facebook?
edit: Teď sem se zkusil připojit s mou N95 do jedné multiplayer hry přes O2 WAP a nejde to, přes o2 internet to jde normálně.
edit: Teď sem se zkusil připojit s mou N95 do jedné multiplayer hry přes O2 WAP a nejde to, přes o2 internet to jde normálně.
ten facebook už ani neřeším.přes operu mini se tam připojím.Jěště mrknu nato nastavení připojení ale aktualizoval jsem i soft a mělo by to bejt dobře.Máte někdo zkušenost s klientem fring?????očem to je?????moje informace je že by to mělo sloužit k telefonování
abych to jěště upřesnil.Když připojím operu mini připojemí proběhne přes wap a jde vidět jak odesílání tak příjmání dta.Jakmile ale zapnu připojování skypu a zajedu se podívat do správce připojení tak se taky připojí přes wap data odesílá ale na straně příjmu je nula.ze sítě prostě najednou nic nejde
když otevřu nastavení sít tak mi to ukazuje02-cz je již používána.jakmile se na něco připojuji automaticky najdu v sítových připojení připojování na wap.odesílám data ale nepříjmu nic.zajímavé jěe že internet a vše ostatní mi funguje
no a když to nastavím podle tohoto http://mobile.o2.cz/osobni/mobilni-telefony/210807-sony_ericsson_vivaz.html?tab=settings tak se na internet ani nepřipojím